Eger tirnak yapistirildigsa ve kendi kendine cikarmaya calistisan tirnagina zarar vermis olabilirsin...eger yaptirdigin yerde cikartirirsan jeli dörpülüyorlar veya yapisgan sökücü ile cikartiliyor....daha az zarar veriyor..
evet distan cok güzel duruyor fakat hava almadigi icin tirnaklar da bir agri oldu bendede.. yani bence kendi tirnaklarina bakim yaptirmak daha mantikliyok canım kesinlikle su gecirmio hatta havayı bile.. ben yaklasık 6 ay kullandım protez tırnak evet goruntu mukemmel ama hava almadıgı için kendi tırnaklarım mahvoldu.. toparlanması cok daha uzun sürdü.. maliyeti de cok yuksek bakımlarını yaptrmak gerekio yoksa düşüolar..
Merhabaarkadaşlar bende halen kullanıyorum protez tırnak ve 80.TL ye yaptırdım yaklaşık 8 aydır kullanıyorum arada 1-2 hafta çıkarttırdığımda oldu ama hiç öyle tırnaklarımda incelme acıma falan olmadı belkide yapan kişiyle alakalıdır, kesinlikle çok kullanışlı ve rahat bir süre sonra tırnaklar uzayınca artık kendi tırnağınızın üzerine yapılmış oluyor ve sürekli frenchli tırnaklarla dolaşmak süper bir şey tavsiye ederim.
30 lira mümkun değil o sadece tip o paraya alınır, onun dışında daha akrilik ya da jel malzeme gerekiyor ,fırçalar , primer,ve nasıl yapıldığını bilmek gerekiyor. bilmeden yaparsanız tırnaklar 1 haftada dökülür teker teker (protezi kast ediyorum)ve kendi tırnağınız zarar görür. Benim tırnaklarım jel ile yapılmış ve o tip denilen şeyi kullanmadan yapıldı, form kullanıldı. Eğer protez ile ilgili daha fazla şeyi oğrenmek istiyorsanız bana sorabilirsiniz bu işi 3 senedir yapıyorum seve seve cevap veririm, facebook ta Eda Önal arama'dan tıklatın sayfama bakın orada yaptığım bazı tırnakların resimlerini görebilirsiniz.
Eveeeet buldum tarih bile var şimdi bu resme bakın ve de demin yukarıdaki resme bakın karşılaştırın farkını görün, ben olsam şimdiki aklımla almazdım oyle protez tırnak seti, salona gider yaptırırdım.Eki Görüntüle 137138
Eveeeet buldum tarih bile var şimdi bu resme bakın ve de demin yukarıdaki resme bakın karşılaştırın farkını görün, ben olsam şimdiki aklımla almazdım oyle protez tırnak seti, salona gider yaptırırdım.Eki Görüntüle 137138
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?