Protez tırnak hakkında

oykugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
7
2
36
33
Protez tırnak uygulaması yaptıranlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.( jel mi akrilik mi daha iyi? kalıcı frenchli yaptırırsam üzerine koyu oje sürüp silebiliyor muyum? Kendiliğinden çıkma gibi bir sorun yaşar mıyım vs gibi..) Şimdiden çok teşekkürler.

Jel sistem esnektir çabuk atar akrilik öneririm, koyu oje sürebilirsiniz ama attan beyaz görünür,sert darbelerde çatlama yapar,

Cevabiniz icin tesekkur ederim oncelikle. Fakat sert darbelerde çatlama yapar demissiniz. 23 yasindayim ogrenciyim ailemle yasiyorum her hangibir ev isi vs yapmiyorum.Yillardir tirnagimi uzatamiyorum uzuyor ama bikac gun icinde kiriliyor dibinden. Banyoda sicak su vs disinda cok bi zorlamam olmaz sanirim bu sartlarda herhangibir sorun olmaz degil mi? Yani bakimindan once cikma catlama kopma vs

Ben bütün evimin işini yapıyorum herhangi bir kırılma olmuyor, sizdede olmaz sıcak sudan etkilenmez merak etmeyin, kesinlikle tavsiye ederim..

Merhaba,
Protez tırnakta akrilik olan sistem jele göre daha sağlamdır. French yaptırabilirsiniz, üzerine oje sürüp çıkarttığınızda hiç bir şekilde bozulmaz. oldukça da kullanışlı bir yöntemdir. sadece oje koyu renk sürecekseniz tırnağın dip kısmına şeffaf cila sürerseniz koyu ojeler aralara girmemiş olur, üzerine ojenizi sürersiniz. iyi günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…