Protez Pişmanlığı/Meme protezlerimi neden 4 ay sonra çıkarttırdım?

Çıkard

Son durumunuz nedir oldunuz mu ameliyat nasıl geçti İstanbul’da mı doktorun ismi ücreti çok çaresizim bi an önce kurtulmak istiyorum 5 ay 10 gün olcak geçer dedikçe daha beter oldu sol kol uyuşma ağrı göğüste baskı sıkışma yanma geçmiyor tekrar bi ameliyattan korkuyorum acı yaşamak tekrar anestezi almak çok ürkütüyor

Ağrılarım çok sol kolum memem uyuşuyor 5 ay 10 gün oldu çıkartmak istiyorum İstanbul’da mı oldunuz ücreti neydi teşekkür ederim şimdiden
Merhaba çok geçmiş olsun umarım bir an önce kurtulursunuz benim ameliyatımı implantı yapan dr yaptı normalde fiyatlar 70-100bin arası diye biliyorum ben hastane ücretini ve az bir miktar doktora ödedim kendi drum oldugu için cüzi bir miktara ameliyat olmuş oldum. Siz de kendi doktorunuzla konuşursanız daha uyguna gelir

Lokal anestezi ile oldum bunu konuşun eğer psikolojiniz dayanıklıysa doktorlar kabul edebiliyor hem fiyat anestezi almadığınız için daha uygun olur hiç korkmayın ameliyattan, kısa bir işlem iyileşmesi de kısa

Ameliyatımı yapan dr çıkarttı o yüzden cüzi bir rakam ödedim hastane masraflarıyla beraber. Ortalama 70-100 bin arası diye biliyorum çıkarttırma işlemi o yüzden implantı yapan doktorunuzla çok daha uyguna anlaşabilirsiniz ona yaşadığınız sorunları ve memnun olmadığınızı çıkartmak istediğinizi söyleyin eminim yardımcı olacaktır. Çok kolay ve kısa bir işlem eğer psikolojiniz kaldıracaksa lokal tavsiye ederim ben lokal oldum hem anestezi almadım boşu boşuna hem de anestezi alırsanız hastane ücreti çok artıyor çok geçmiş olsun

Doktorum lokal yapmıyormuş. Malesef genel olacağım. Pazartesi muayene aman allahım korku panik içindeyim

merhaba. çıkarttınız mı? süreç nasıldı? ve ucret ne ne ödediniz?
Merhaba çıkardım 8 gün oldu .. benim protez taktırdıktan sonra sol göğüste geçmeyen ağrı kolda karıncalanma sebebiyle 6 ay sonra protezlerimi çıkardım ama şikayetlerim devam ediyor dün başka bi cerraha gittim geçeceğini söyledi

merhaba. çıkarttınız mı? süreç nasıldı? ve ucret ne ne ödediniz?
Protez takarken çektiğin ağrıyı asla çekmiyorsun Tabiki .. aynı doktoruma tekrar çıkarma ameliyatı olduğum için ucuz oldu bide tanıdıktı kendisi fiyat diğerlerine göre iyiydi

Protez takarken çektiğin ağrıyı asla çekmiyorsun Tabiki .. aynı doktoruma tekrar çıkarma ameliyatı olduğum için ucuz oldu bide tanıdıktı kendisi fiyat diğerlerine göre iyiydi
geçmiş olsun. umarim hersey yoluna girer.. darısi başima..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…