Protez çıkarma

lilufer12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
3
0
31
Merhaba herkese. 25 yaşındayım. Bir buçuk yıl önce mememe protez takıldı. Bir erkeğinkinden biraz fazla memem vardı, hiç kadın memesi gibi değildi. Zor cesaret edip yapmıştım ama pişman oldum. Kendimi özlüyorum. Bana göre değilmiş, benim vücudumun ve fikrimin uyabileceği bir durum değilmiş. Doğal bir kıvama da ulaşmadı. Yüzüstü yatmak göğsünde iki tane sert yastığa yatmak gibi. Protezleri çıkarmak istiyorum. Daha önce çıkartan var mı? Ya da en azından tanıdığı olan.

Bir arkadas burda cikartmisti ama bayadir yok görürse yazar buraya
Çokmu büyük taktirmistin simdi rahatsiz oldun merak ettim acikcasi

Umarım görüp yazar. Büyük değil aslında ama benim hiç meme dokum yoktu, neredeyse erkek gibiydim. Daha yeni ergenliğe girmiş gibiydi, varla yok arasında bir yerdeydi yani. Başlangıçta biraz memesi olanlarda iyi gidiyordur tabii ki süreç, ben alışamadım bir türlü ve söylendiği gibi "aynı kendi memem, kimse anlamıyor, elleyince de hiç anlaşılmıyor" gibi bir şey olmadı bende.

Umarım görüp yazar. Büyük değil aslında ama benim hiç meme dokum yoktu, neredeyse erkek gibiydim. Daha yeni ergenliğe girmiş gibiydi, varla yok arasında bir yerdeydi yani. Başlangıçta biraz memesi olanlarda iyi gidiyordur tabii ki süreç, ben alışamadım bir türlü ve söylendiği gibi "aynı kendi memem, kimse anlamıyor, elleyince de hiç anlaşılmıyor" gibi bir şey olmadı bende.
Hayret ben yaptirali 4 ay olcak inan istedigim gibi yatiyorum spor yüzme hertürlü hareketliyim hicbisey hissetmedim dokununca skincada bisey anlamiyom esimde öyle daha hic eline bisey gelmedi
Cikartinca dahami mutlu olcan acaba onuda düsündünmü kac cc koyulmustu ve kas altimiydi

Vallahi tam kendimi hazir hissediyorum boyle konularda gorunce supheye dusuyorum. Ahh canim ya kac kilosun meme dokun yokmuydu acaba

Fotograf koyda bakalim yaa belki sen psikolojik olarak oyle dusunuyorsundur bir faydamiz olur belki bilemedim

X