- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi caninfistigi
@in vino veritas 12 Nisana kadar ban yemek için ne yaptın kızım tuvalette ekmek mi yedinbu ban değil yani baya müebbet
![]()
Kuran-ı yırtmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@in vino veritas 12 Nisana kadar ban yemek için ne yaptın kızım tuvalette ekmek mi yedinbu ban değil yani baya müebbet
![]()
napiyonuz burda ben anlamdim
popi ne demek
ay ben kıl olduğum üyeleri göz ardı etmiyorum yazıp yazıp dalga geçmek daha zevkli geliyo
ay koptum belli zaten çarpılmış resmen kız
![]()
![]()
Başlık düzenlenebilirmi peki kuzum :)Tam destek geldi
![]()
bdv'de saçma sapan konu açanları mı?
Adlarını zikretmiyoruz zaten yoksa konumuz kapatılıraklıma bi kaç üye geliyo ama isimlerini bile zikretmek istemiyorum bööööğğğk geldi
![]()
Banlanıyorsun o zaman ama ya. Hiç değmeyen konularda değmeyen adamlar için banlanmak en çok koyan.
Üyelerin yorum yapmasını engellemek, sitenin durgunlaşmasına yardım ve yataklık etmek, örgüt kurmak bla blaKurallara aykırı mı ki?![]()
bugüne kadar en ağırıma giden banlanma şekli o zaten fıstık ya, düşünsene siyasette çatır çatır savaşmışsın gelip dayak yediği halde kocişini öven kadına "kafana az darbe al" dediğin için 15 gün karartılıyorsunadaletin bu mu dünya
![]()
Ne olmasını istiyosunuz başlığın? Ben ileteyimBaşlık düzenlenebilirmi peki kuzum :)
Adlarını zikretmiyoruz zaten yoksa konumuz kapatılır
![]()
![]()
Birlikte gitmişdik o mesajdabugüne kadar en ağırıma giden banlanma şekli o zaten fıstık ya, düşünsene siyasette çatır çatır savaşmışsın gelip dayak yediği halde kocişini öven kadına "kafana az darbe al" dediğin için 15 gün karartılıyorsunadaletin bu mu dünya
![]()
Başlık düzenlenebilirmi peki kuzum :)
He yani siyasi suçlu olmak dururken gidip böyle bir şeyden ban yemek...![]()
Birlikte gitmişdik o mesajda![]()
Protesto olsun kısaca :)Ne olmasını istiyosunuz başlığın? Ben ileteyim