Protesto

Kendimi sabırlı sanardım ama hani sürekli aynı konuyu açıp hiçbir cevabı umursamayan bir arkadaşımız var ya... İşte ona çok güzel laflar hazırladım ama ban yemek istemediğim için içime atıyorum. :63:
Hemen konuyu takibe alayım da arada gelir içimi dökerim :KK50:

IMG_7226.PNG
allah rızası için bir link mink bir şey atın :110: bedava meyve suyu dağıtılırken anlamsızca dağıtım yerini arayan tiplere döndüm :KK53:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

yok çok şahane bir yoruma imza atmışsın o yüzden diksinmiyorum :KK53: bu kadın evlenecek koca bulmuş ve evlenmiş, dahası bu kadar hasta bir tip olmasına rağmen hala evli.. hadi ateistler bunu da açıklasın :KK53:

:KK70: gittim baktım malum konuya son sayfalar gene ekşın dolu ama artık o kadını kimse tutamaz yarım saatte bir konu açar iyi korunuyor :KK14:

YAnlız direk şu üye bu üye diye çekiştirme yapmıyoruz kızlar :KK66: konu kapanmasın sadece birbirimize destek olucaz yazmamak için :KK53: ban yemekden imanımız gevredi kendilerine hiç birşey olmuyor tanımayan yeni avları oy kullansın artık :KK70:
Ben o uyeler yüzünden haftada 2 kez banlaniyorum :KK70: kk yi özlüyorum yeminle :) direnin mağdur kk üyeleri En Büyük KK

:KK70: gittim baktım malum konuya son sayfalar gene ekşın dolu ama artık o kadını kimse tutamaz yarım saatte bir konu açar iyi korunuyor :KK14:

bende konu açıcam kızım :KK53:

bugün de batı hayranıyım

bugün yine batı hayranıyım

geçen batı hayranıyım..

ay ben bu sabah da batı hayranı olarak kalktım gibi başlıklar düşündüm, nasıl? :KK53:

X