- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
- Konu Sahibi caninfistigi
allah rızası için bir link mink bir şey atın bedava meyve suyu dağıtılırken anlamsızca dağıtım yerini arayan tiplere döndüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah rızası için bir link mink bir şey atın bedava meyve suyu dağıtılırken anlamsızca dağıtım yerini arayan tiplere döndüm
Name bebişim biliyorsun ben Fransız. Aydınlatır mısın beni litfenYa kızım bi git
ay ben mevta kafama geldi kızım sağol sovuk sovuk
Tiksinin benden
Ampülün olayımName bebişim biliyorsun ben Fransız. Aydınlatır mısın beni litfen
Siyaset açıldığından beri bdv ye uğramayan masum kklı olarak yorum yapmıyorum zatenAmpülün olayım
Sürekli konu açıp üyelerin banlanmasını sağlayan ponçik konu sahiplerinin konusuna yorum yapılmayacak
Mune'ye kolaylık gibi olmuşKızım tam toplu ban listesi gibi oldu grup
yok çok şahane bir yoruma imza atmışsın o yüzden diksinmiyorum bu kadın evlenecek koca bulmuş ve evlenmiş, dahası bu kadar hasta bir tip olmasına rağmen hala evli.. hadi ateistler bunu da açıklasın
Siyaset açıldığından beri bdv ye uğramayan masum kklı olarak yorum yapmıyorum zaten
Ben o uyeler yüzünden haftada 2 kez banlaniyorum kk yi özlüyorum yeminle :) direnin mağdur kk üyeleriYAnlız direk şu üye bu üye diye çekiştirme yapmıyoruz kızlar konu kapanmasın sadece birbirimize destek olucaz yazmamak için ban yemekden imanımız gevredi kendilerine hiç birşey olmuyor tanımayan yeni avları oy kullansın artık
O zaman kaçırttırma link at bişi yappppppppay çok şey kaçırıyosaaaaan
gittim baktım malum konuya son sayfalar gene ekşın dolu ama artık o kadını kimse tutamaz yarım saatte bir konu açar iyi korunuyor