• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Protesto

Kendimi sabırlı sanardım ama hani sürekli aynı konuyu açıp hiçbir cevabı umursamayan bir arkadaşımız var ya... İşte ona çok güzel laflar hazırladım ama ban yemek istemediğim için içime atıyorum. :63:
Hemen konuyu takibe alayım da arada gelir içimi dökerim :KK50:

IMG_7226.webp
allah rızası için bir link mink bir şey atın :110: bedava meyve suyu dağıtılırken anlamsızca dağıtım yerini arayan tiplere döndüm :KK53:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

yok çok şahane bir yoruma imza atmışsın o yüzden diksinmiyorum :KK53: bu kadın evlenecek koca bulmuş ve evlenmiş, dahası bu kadar hasta bir tip olmasına rağmen hala evli.. hadi ateistler bunu da açıklasın :KK53:

:70: gittim baktım malum konuya son sayfalar gene ekşın dolu ama artık o kadını kimse tutamaz yarım saatte bir konu açar iyi korunuyor :KK14:

YAnlız direk şu üye bu üye diye çekiştirme yapmıyoruz kızlar :KK66: konu kapanmasın sadece birbirimize destek olucaz yazmamak için :KK53: ban yemekden imanımız gevredi kendilerine hiç birşey olmuyor tanımayan yeni avları oy kullansın artık :KK70:
Ben o uyeler yüzünden haftada 2 kez banlaniyorum :D kk yi özlüyorum yeminle :) direnin mağdur kk üyeleri En Büyük KK

:KK70: gittim baktım malum konuya son sayfalar gene ekşın dolu ama artık o kadını kimse tutamaz yarım saatte bir konu açar iyi korunuyor :KK14:

bende konu açıcam kızım :27:

bugün de batı hayranıyım

bugün yine batı hayranıyım

geçen batı hayranıyım..

ay ben bu sabah da batı hayranı olarak kalktım gibi başlıklar düşündüm, nasıl? :27:

Back
X