- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi caninfistigi
Evet tatlım. Şu an toplanma aşamasındayız diye yorumumu içimde tutuyorum araya kaynamasın diye ahahahHMM buraya mı yazıyoruz onun yerine tamam kanki anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tatlım. Şu an toplanma aşamasındayız diye yorumumu içimde tutuyorum araya kaynamasın diye ahahahHMM buraya mı yazıyoruz onun yerine tamam kanki anladım
Kendi konusunu protesto etmesi için arkadaşı da çağıralım
G GizliOzne__ Y yoladevam @Portakal Sulu Ordek Gardenia B_Bianco_B
Arkidişler ilk mesajı okurmusunuz
Bir daha bakBu nasıl bir etiketleyememektir
Caninfistigi'na yaklasik 30 sn once mesaj attim ama cevap vermedi
bende eşime atmıştım mavi tık olmuş cevap vermedi, hemen yazdım görüpde cevap atmadın bakıyorum didimCaninfistigi'na yaklasik 30 sn once mesaj attim ama cevap vermedi
abovBen sana altı ay önce watsapp'dan konuşma isteği yolladım sen beni hiç iplemedin Üyeliğim pasifken bu konu hakkında 345 tane konu hazırladım teker teker açıcam
Ben caninfistigina artik yazmamaliyim bence.bende eşime atmıştım mavi tık olmuş cevap vermedi, hemen yazdım görüpde cevap atmadın bakıyorum didim
Ben artık görmek duymak istemiyorum en güzeli gözardıymış.
C captain price ve @shapee de gelsin bu arada bence
Evet tatlım. Şu an toplanma aşamasındayız diye yorumumu içimde tutuyorum araya kaynamasın diye ahahah
konu ne :) ne oluyor?
Böyle aralarda olmaz bdvde acman lazim.nameaver le haber yolladım hiç takmadın beni (346 oldu)
Thanks M e g g bebeğimAy süper hareket.
Hemen aklıma gelenleri etiketliyorum
@hannaz
@Bexy
@Helenra
@bayan nihayet
@Pembis Hayaller
Disipline Girmis BirKadin
@PaNickYok
@Greeneliton