• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Protesto

Ablam ben 1 ay banlandıgım zamanları bılıyorum
Tee herhalde 2013 hatta ne 2013 yenıden uyelık aldıgım sıra ıste 2014 1 ay ya , 1 koca ay
Çok sacma ben buna hep takıktım :KK54:
Hatta bakalım suanda en son ne zaman banlanmısım ne zaman donmusum

cute ben 3 yıl gittim :27: rekorumu üyelik iptali yaptıranlar kırıyor bir tek :70:

cute ben 3 yıl gittim :KK53: rekorumu üyelik iptali yaptıranlar kırıyor bir tek :KK70:
Nasıl yanı 3 sene banlandın mı :) Abovv
yanılmıyorsam ben 1 martta banlanmısım en son 7 martta gerı donmusum , konuyu bdv actıgım ıcın , bebek odası kısmına acmalıymısım

Naptın peki? 3 yıl ne ya?

kazenle paso kavga ettiğim bir dönemde tersine geldim :27: kardeşimle aynı evden bağlanıyorduk beni çift üyelik zannetti, sonra msn den açıkladık onunkini açtı benimkini açmadı :) gerçi o dönem çok ilgilenmedim de 3 sene sonra mail atıp açtırmıştım :27:

kazenle paso kavga ettiğim bir dönemde tersine geldim :KK53: kardeşimle aynı evden bağlanıyorduk beni çift üyelik zannetti, sonra msn den açıkladık onunkini açtı benimkini açmadı :) gerçi o dönem çok ilgilenmedim de 3 sene sonra mail atıp açtırmıştım :KK53:
Iyıde ben senın hıc 3 sene ortadan kayboldugunu hatırlamıyorum kı
ortadan kaybolmak derken senelerdır tek merak ettıgım uye geldı bak aklıma sımdı.

Evet aynen oyle bırde ben kıme kufur etsem veya cocuguna boyle kotu sozler soylesem karsımdakı kısı bence yazar ben yazarım yanı banlanıcam dıye yazmamazlık etmem ama sonuc olarak daha cok cezayı bu kavgayı yanı kufuru ılk eden yemelı, tahrık olup karsılık veren degıl ya neyse.
Zaten suanda bılmıyorum sanırım 10 gundur ban yemıyorum ne hıkmetse
Benim banlarim da çok uzun sürüyor
.ve 3 -5 gündür banlanmadim :) bu arada yeni üye sayılırım, 2016nin sonlarında üye oldum . Ama kurallar bana gelince çok ağır .tahrik edenin hiç suçu yok .sanırım senin için de oyle ..

Back
X