Protesto

Senin bayağı bir uzun sürüyor demi banın..
Benim en fazla 4 gün olmuştu..

Ay hanım abla ben bı ara 1 ay banlandım ya 1 ay
Neden cocuguma piç dedıler, ondan bundan cocuk yapmsıımda ne uzuluyor musum ,
sonra uyelıgımı degıstırdım bu uyelıgımı fılan actımda pacamı kurtardım

Aama son zamanlarda gene cok ban yıyorum donup bakmıyorum bıle yanı mesela ben suna karsıyım gecende konu actım salonumun rengıyle alakalı bu benım derdım sonucta , bdv acıyorum konum anında tasınıp banlanıyorum yaw arkadas obur bolumlerı dolasan yok aktıf degıl, bende bunu bılmıyorum muda konuyu gene oraya acıyorum dıye banlanıyorum hatta bunların uzerıne bdv kazen konu actı ama yorum bırakmadım cunku bdv genel bır yer olması gerektıgını dusunuyorum
gerekırse daha sonra modlar tasısın kategorılere konulara ne yapayım

Aama son zamanlarda gene cok ban yıyorum donup bakmıyorum bıle yanı mesela ben suna karsıyım gecende konu actım salonumun rengıyle alakalı bu benım derdım sonucta , bdv acıyorum konum anında tasınıp banlanıyorum yaw arkadas obur bolumlerı dolasan yok aktıf degıl, bende bunu bılmıyorum muda konuyu gene oraya acıyorum dıye banlanıyorum hatta bunların uzerıne bdv kazen konu actı ama yorum bırakmadım cunku bdv genel bır yer olması gerektıgını dusunuyorum

1 ayda çokmuş yahu..
Ne kadar ayıp hiç böyle çirkince lafedilirmi,bazı dengesizler maalesef böyl konuşma cüretini bulup nasıl aşağılarım diye kafa yoruyorlar işte..

1 ayda çokmuş yahu..
Ne kadar ayıp hiç böyle çirkince lafedilirmi,bazı dengesizler maalesef böyl konuşma cüretini bulup nasıl aşağılarım diye kafa yoruyorlar işte..
Onun ustune yonetıcılerınde bana 1 ay dıgerlerıde yenı uye dıye ceza puanı az dıye 1 gun ceza almasıda bence hıc yakısık degıl valla ama kımse sesını cıkarmayınca bende hıc sıkayetımı bıldırmedım

Onun ustune yonetıcılerınde bana 1 ay dıgerlerıde yenı uye dıye ceza puanı az dıye 1 gun ceza almasıda bence hıc yakısık degıl valla ama kımse sesını cıkarmayınca bende hıc sıkayetımı bıldırmedım
Mesela bu da hiç adil değil.
Sırf eski üye diye daha çok banı var diye daha çok ceza alıyor çoğu zaman haklı olsa da bu adalet değil ki.
Madem öyle cezanın da üst limiti olsun.
Zırt pırt üyelik değiştirenler var mesela, yeni üyelikle sıfır ceza puanı devam ediyor hayatına o zaman eski üyenin ne suçu var?
Haksızlık resmen

Mesela bu da hiç adil değil.
Sırf eski üye diye daha çok banı var diye daha çok ceza alıyor çoğu zaman haklı olsa da bu adalet değil ki.
Madem öyle cezanın da üst limiti olsun.
Zırt pırt üyelik değiştirenler var mesela, yeni üyelikle sıfır ceza puanı devam ediyor hayatına o zaman eski üyenin ne suçu var?
Haksızlık resmen
Evet aynen oyle bırde ben kıme kufur etsem veya cocuguna boyle kotu sozler soylesem karsımdakı kısı bence yazar ben yazarım yanı banlanıcam dıye yazmamazlık etmem ama sonuc olarak daha cok cezayı bu kavgayı yanı kufuru ılk eden yemelı, tahrık olup karsılık veren degıl ya neyse.
Zaten suanda bılmıyorum sanırım 10 gundur ban yemıyorum ne hıkmetse

Ohaaa:sinirli: kız bırak banlanacak şeyler söylemeyi sitenin altına dinamit döşerim

Çift taraflı sıtem olmus zaten guzelde olmus gercekten
Bakalım heycanla beklıyorum ne olacak dıye

Bak mesela dün yöneticiler etiketlendi bu konuda bibi neden banlı diye cevap da alamadık mesela. Sebepsiz atılıyoruz, ama o kişi mesela daha önce bir iki kere banlandığı halde sabaha cezası bitiyor. Onda ceza katlanmıyor düşüyor demek ki...

X