Protesto

Hiç bi fikrim yok
Galiba bi konuya yorum yapmış ben diyenlerin yalancısıyım
Bende bir kere ban yedim. Sebebi benim konumun altında tartışmış olmalarıydı. Arada bana da hakaret edildi. O sırada ben kendimi ne kadar düzeyli savunsamda tartışma içine dahil olduğum için ban yemiştim. Sonra tartışanların saçmalığı yüzünden üyeliğimi iptal etmek istedim. Etmedi mune sağolsun. Bazen gereksiz yorumlar yapılabiliyor malesef. Ama açılan konuları protesto etmenin iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum. İlgilenmemek daha doğru geliyor.

Bende bir kere ban yedim. Sebebi benim konumun altında tartışmış olmalarıydı. Arada bana da hakaret edildi. O sırada ben kendimi ne kadar düzeyli savunsamda tartışma içine dahil olduğum için ban yemiştim. Sonra tartışanların saçmalığı yüzünden üyeliğimi iptal etmek istedim. Etmedi mune sağolsun. Bazen gereksiz yorumlar yapılabiliyor malesef. Ama açılan konuları protesto etmenin iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum. İlgilenmemek daha doğru geliyor.
Ben genelde ilk mesajları okur kapatırım yorum yapmam eger bişey sorulmuşsave bilgim varsa yaparım onun dışında ilgilenmem pek
Burdaki hatunların sohbeti hoşuma gittigi için geldim :KK66:

@libBiBido elvanelvan88 elvanelvan88 nameaver nameaver @CekiLinBenDoktorum

Haydi siz de etiketleyin birilerini, grubumuz kocaman olsun :)

Popi olmaması gereken konular popi yapılmayacak!!!111

Başlık nasıl değiştiriliyordu ki??

Konu dışından geyikten ban yemeyelim, gereksiz konuları popi etmeyelim (lütfen biri bana bu kelimenin vaji kadar itici olmadığını söylesin). Onun yerine gelip içimizi burda dökelim ama üye ismi vermeyelim, ban yemeyelim.
Ya beni de çağırın :110:

Ben uyuyacağım ama :)
Şimdi bibi ikinci üyelik alıp gelse oluyor mu acaba? O kısmını tam da anlayamadım. Son zamanlarda kurallar da değişip duruyor. BDVde bir konuda banlı bir üye ikinci üyeliği ile gelip yazdı da hangisini kullanacaksan onu esas alalım falan yazdılar. Çözemedim o kuralı.

Valla yeni uygulamada sanırım ikinci üyelik kibarca uyarılıp hangi üyelikle devam ediyorsun diye soruluyor.
Malum şahısa ve onun konusundaki bir kişiye de çok üyeliğin var hangisini kullacaksın söyle diğerleri kapansın deniyor, kibarca.
Demek ki bibi de böyle yapabilir o zaman bu mantıkla

Şimdi gıcık kaptığımız konuların kritiklerini burada mı yapıyoruz hımmm iniş takımlarımı indirdim BDV ye dalıyorum ben öyleyse.

X