- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi caninfistigi
Galiba gıybeti burada edeceğiz anladığım kadarıyla,sataşma itekleme yok yaniNe yapacagımı bı turlu kestıremedım
gıybet edemedım belkı aramızdan bırı ne bıleyım
Birine sataşıp geldim iyi etmişmiyim tam olarak bunu mu yapacaktım
Galiba gıybeti burada edeceğiz anladığım kadarıyla,sataşma itekleme yok yani
Tamam abla geçit vermeyelim,zaten biri iyice suyunu çıkardı ilgi isteyen hani (oldu mu oldu mu dedikodusunu da yaptımSürekli konu açan üyeler oluyor ya,hep aynı tarz konular flan onların konularına yazmayıp popi verilmeyecekmiş
Tamam abla geçit vermeyelim,zaten biri iyice suyunu çıkardı ilgi isteyen hani (oldu mu oldu mu dedikodusunu da yaptım)
Ben onun yalnız tıpa tıp gercek olduguna ınanıyorumTamam abla geçit vermeyelim,zaten biri iyice suyunu çıkardı ilgi isteyen hani (oldu mu oldu mu dedikodusunu da yaptım)
Ben bılmiyor sızin dıli
Ondan mı ban yedi ya? Sanmıyorum. Dediğin gibi linki sen verdin. Kendisine ulaşsam bir sor neden banlandığını diyeceğim.
Ne çekmişsin sen be ablaGeçit yok protesto ediyorum anında
Ahhh ahhhh bir zamanlar sitede protesto ediyorum diye bölüm vardı,bana bir saldırdılar o zaman sen erkeksin diye hahahahahaa
Ben bir insanın o kadar psikopat olabileceğinie inanamıyorum yaBen onun yalnız tıpa tıp gercek olduguna ınanıyorum
Ben ınanıyorum sımdı konusuna bakıyordum kı dun baya olaylar olmus ama baskaları arasında okuyayım bakayımBen bir insanın o kadar psikopat olabileceğinie inanamıyorum ya
Ben bir insanın o kadar psikopat olabileceğinie inanamıyorum ya
Ben şimdi toplantıya giriyorum özet geçer misin bana da merak ettimBen ınanıyorum sımdı konusuna bakıyordum kı dun baya olaylar olmus ama baskaları arasında okuyayım bakayım
Abla hani var ya kocasına sarıyor sürekliKim o kim
Abla hani var ya kocasına sarıyor sürekli
Abla hani var ya kocasına sarıyor sürekli
Bende sanmiyorum ondan yedigini yaw
Bu cok eskıden bırı vardı o dımı ya hanı arastırma gorevlısı kız adamda doktor oydu demı nıckı degısıktıHımmmm çin yaşam olayı