- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- Konu Sahibi caninfistigi
Bibi neden banlanmis ki? Ne cok banlaniyor yahu şaşırdım hep gri hep gri sinir olur insan
Çözebilene aşkolsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bibi neden banlanmis ki? Ne cok banlaniyor yahu şaşırdım hep gri hep gri sinir olur insan
Hayır yani bibide en son yemek yapıyorum gelcem demiş galiba yanlış görmediysem , ban bile beklemiyormuş anlaşılan. İşini bitirip ekrana bakınca küfretmiştir kesinÇözemedim bir türlü.
Vino neden gitti, bibi neden gitti neler oluyor çözemedim ben.
Dedikodu kazanıNoluyor yav burda biri de etiketler hic haberim olmamış
Kimi cekistiriyoruz konu sahiplerini miDedikodu kazanı
Aynen canım , isim vermeden ama.Kimi cekistiriyoruz konu sahiplerini mi
Yani sinir olduklarimiza burdan mi cevap vercez yavruş pek anlamadı ben
Yavas yavas dağıtıyorlar protestocuları :) birden yaparlarsa ayaklanma çıkar ,sistem kilitlenir :)Çözemedim bir türlü.
Vino neden gitti, bibi neden gitti neler oluyor çözemedim ben.
Yavas yavas dağıtıyorlar protestocuları :) birden yaparlarsa ayaklanma çıkar ,sistem kilitlenir :)
Gece bizim caninfistigi :) libinin intikamını alacak bir konu çıkar elbetDaha protesto faslına başlayamamıştık bile
Gece bizim caninfistigi :) libinin intikamını alacak bir konu çıkar elbet
Beni kimse çagırmıyor gelsemmi gelmesemmi bilemedim
Benim hiç banım yok beni sıkan konulara cok yazmam zatenGel bence. Çağırmalı fasıl bibinin banı ile bir tıkandı.
Benim hiç banım yok beni sıkan konulara cok yazmam zaten
Aynen ama bi ara hiçgirmedimNeyyy 2014ten beri üyesin ve hiç mi ban yok?
Benim de ders çalışmam gerek ama kaşınıyorum ikinci üyelik şöyle : her zaman kullandığın nickinle acamayacagin özel bazı konuları 2.üyelikle açıp bir nevi gizleniyorsun .ilk üyeliğinle Bu konulara yorum yapamıyorsun ve bu durumdan yönetimi haberdar ediyorsun .banlandim 2.üyelik alayım dersen de burdan donussuz yollaniyorsun.Ben uyuyacağım ama :)
Şimdi bibi ikinci üyelik alıp gelse oluyor mu acaba? O kısmını tam da anlayamadım. Son zamanlarda kurallar da değişip duruyor. BDVde bir konuda banlı bir üye ikinci üyeliği ile gelip yazdı da hangisini kullanacaksan onu esas alalım falan yazdılar. Çözemedim o kuralı.
Liblibi niye banlandı :/Aynen ama bi ara hiçgirmedim
Hiç bi fikrim yokLiblibi niye banlandı :/