- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi caninfistigi
Bibi neden banlanmis ki? Ne cok banlaniyor yahu şaşırdım hep gri hep gri sinir olur insan
Çözebilene aşkolsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bibi neden banlanmis ki? Ne cok banlaniyor yahu şaşırdım hep gri hep gri sinir olur insan
Hayır yani bibide en son yemek yapıyorum gelcem demiş galiba yanlış görmediysem , ban bile beklemiyormuş anlaşılan. İşini bitirip ekrana bakınca küfretmiştir kesinÇözemedim bir türlü.
Vino neden gitti, bibi neden gitti neler oluyor çözemedim ben.
Dedikodu kazanıNoluyor yav burdabiri de etiketler hic haberim olmamış
![]()
Kimi cekistiriyoruz konu sahiplerini miDedikodu kazanı![]()
Aynen canım , isim vermeden ama.Kimi cekistiriyoruz konu sahiplerini mi
Yani sinir olduklarimiza burdan mi cevap vercez yavruş pek anlamadı ben![]()
Yavas yavas dağıtıyorlar protestocuları :) birden yaparlarsa ayaklanma çıkar ,sistem kilitlenir :)Çözemedim bir türlü.
Vino neden gitti, bibi neden gitti neler oluyor çözemedim ben.
Yavas yavas dağıtıyorlar protestocuları :) birden yaparlarsa ayaklanma çıkar ,sistem kilitlenir :)
Gece bizim caninfistigi :) libinin intikamını alacak bir konu çıkar elbetDaha protesto faslına başlayamamıştık bile![]()
Gece bizim caninfistigi :) libinin intikamını alacak bir konu çıkar elbet![]()
Beni kimse çagırmıyor gelsemmi gelmesemmi bilemedim
Benim hiç banım yokGel bence. Çağırmalı fasıl bibinin banı ile bir tıkandı.
Benim hiç banım yokbeni sıkan konulara cok yazmam zaten
AynenNeyyy 2014ten beri üyesin ve hiç mi ban yok?
Benim de ders çalışmam gerek ama kaşınıyorumBen uyuyacağım ama :)
Şimdi bibi ikinci üyelik alıp gelse oluyor mu acaba? O kısmını tam da anlayamadım. Son zamanlarda kurallar da değişip duruyor. BDVde bir konuda banlı bir üye ikinci üyeliği ile gelip yazdı da hangisini kullanacaksan onu esas alalım falan yazdılar. Çözemedim o kuralı.
Liblibi niye banlandı :/Aynenama bi ara hiçgirmedim
Hiç bi fikrim yokLiblibi niye banlandı :/