Protesto

Çözemedim bir türlü.
Vino neden gitti, bibi neden gitti neler oluyor çözemedim ben.
Hayır yani bibide en son yemek yapıyorum gelcem demiş galiba yanlış görmediysem , ban bile beklemiyormuş anlaşılan. İşini bitirip ekrana bakınca küfretmiştir kesin :KK53:

Bdv den geliyorum sevgili üyeler :) bi tanecik banlanacak konu bulamadım, satasacak kimse de yok üstelik :) demek ki bu haftasonuna ban siz giriyorum :KK76:

Ayy kadının bırı komsusunu dövmüş
Kan cıkmış kanı temızlemiş falan

Gece bizim caninfistigi :) libinin intikamını alacak bir konu çıkar elbet :dondurma:

Ben uyuyacağım ama :)
Şimdi bibi ikinci üyelik alıp gelse oluyor mu acaba? O kısmını tam da anlayamadım. Son zamanlarda kurallar da değişip duruyor. BDVde bir konuda banlı bir üye ikinci üyeliği ile gelip yazdı da hangisini kullanacaksan onu esas alalım falan yazdılar. Çözemedim o kuralı.

Ben uyuyacağım ama :)
Şimdi bibi ikinci üyelik alıp gelse oluyor mu acaba? O kısmını tam da anlayamadım. Son zamanlarda kurallar da değişip duruyor. BDVde bir konuda banlı bir üye ikinci üyeliği ile gelip yazdı da hangisini kullanacaksan onu esas alalım falan yazdılar. Çözemedim o kuralı.
Benim de ders çalışmam gerek ama kaşınıyorum :KK70: ikinci üyelik şöyle : her zaman kullandığın nickinle acamayacagin özel bazı konuları 2.üyelikle açıp bir nevi gizleniyorsun .ilk üyeliğinle Bu konulara yorum yapamıyorsun ve bu durumdan yönetimi haberdar ediyorsun .banlandim 2.üyelik alayım dersen de burdan donussuz yollaniyorsun.

X