• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Protesto

Selam tatlişlarr:KK200:
Benim de surekli benzer konular acip isine gelmeyen yorumlari es gecen, uyuz oldugum bi yillarin uyesi var ama isim vermiyoz deeğğmiii:KK53: simdi isim versem eminim çoğusu daa bana katilir canla başla :KK53: ama neyysee
Ulan dan diye de girdim ha konuya :KK53:
Yok yok isim cisim yok :mapus:
Kalbimizde :D

Benim de surekli benzer konular acip isine gelmeyen yorumlari es gecen, uyuz oldugum bi yillarin uyesi var ama isim vermiyoz deeğğmiii:KK53: simdi isim versem eminim çoğusu daa bana katilir canla başla :KK53: ama neyysee

Nickinin ilk kelimesi ne :KK53:

Benimde konu acip acip milleti birbirine dusurdukten sonra gozyaslari icinde ablaaa abiiii konumu kapatsana diyen fake oldugunu dusundugum bir uye var ama bak veriyor muyum isim hayir iste burasi onlar yorum yapinca oralara prim vermemek yazmamak icin buralarda takilmaya acildi :süslü:

Konuyu bi alt üst edince hemen kavradim olayı. Bibi banlanmis bende bugün noktalı popo dedim bugün bi ara bende kesin banlandim ama şansımi deneyim diye geldiydim ki henüz fark edilmemiş herhalde benimde canımı sikan benim gibi naif sessiz tatlı dilli bi kızı neredeyse 10 gün mu ne banliyolar valla pes ✊

o degilde soru var cevap yok diye konu açılmış ya:110:
toplu iş bırakma eylemi gibi oldu galiba bizim protesto.korkuyorum toptan işten atilirsak diye yada protestoculara protesto diye ayaklanmazlar umarım:dua:

Back
X