Protein kaçağı olup hamile kalanlar yardımınıza ihtiyacım varr

symrta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
5
0
36
36
30 yaşındayım İzmir de 5 yıldır protein kaçağı tedavisi görüyorum.1,5 senelik evliyim ve gebe kalmak istiyorum ancak şuan doktorum izin vermiyor. Bende 5 yıldır bitmeyen tedavi hic bitmicek korkusu icindeyim. Ptotein 24 saatlik idrarda 2,4 gr çıkıyor. 8 ay kortizon tedavisi gördüm simdi cellcept diye bi ilac kullaniyorum. Son kontrolde doktorum ilacı yavas yavas bıraktıracağını söyledi ancak tekrar yükselirse yine baslayabilirmisiz. Bu belirsizlikler çok canımı sıkıyor. Benim gibi tedavi gören var mı sonra hamile kalan cocuk sahibi olan???

mrb benimde bir yakınımda var protein kaçağı. siz hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz. çok acil iyi bir nefroloji ve romatoloji doktoruna ihtiyacımız var.yardımcı olursanız sevinirim. size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Ben ege üniversitesi nefroloji bölümunde tedavi gördüm. İzmir Alsancakta Prof. Dr. Ali Başcı ya gitmiştim ilk o beni ege üni ye yönlendirdi ve yıllardır oraya gidip geliyorum.. sadece takip tedavi var mı yok geçmek bitmek bilmiyor garip bisey bu protein kaçağı ama değerlerin artmaması böbreklerin zarar görmemesi için sürekli kontrole gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…