• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Propolis ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Merhaba hanimlar kizim 2 yasinda bundan kullanabilirmi? Siz kullandinizmi? Uzerinde 4 yas üstü yaziyo internet sitesinde 2 yas ustu. Propolis iyi birsey biliyorum ama icinde meyan koku falanda var zarari olurmu
 

Eklentiler

  • 20191216_214729.jpg
    20191216_214729.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 67
Beeo markasını kullanıyorum ben . çocuklar için iki yaş üstü sınırı var böyle ürünlerde
 
Merhaba hanimlar kizim 2 yasinda bundan kullanabilirmi? Siz kullandinizmi? Uzerinde 4 yas üstü yaziyo internet sitesinde 2 yas ustu. Propolis iyi birsey biliyorum ama icinde meyan koku falanda var zarari olurmu
Doktor önerisi alın isterseniz her bebeğe iyi gelmiyor.Eczacılara da sorabilirsiniz.
 
Propolisin iyi bir şey olduğunu ben hiç okumadım ama. Uzun süreli kullanımla ilgili çalışması yokmuş. Yani ne etki yapar bilinmiyor. Erken ergenlik etkisi olduğu söyleniyor.

Doktorlar düzenli kullanım önermiyormuş. Çevremden duyduğum, ben hiç sormadım daha. Propolis soğuk algınlığı, boğaz enfeksiyonu, ağız içi yara/aft gibi sorunlarda çok iyi geliyormuş ama 7-10 günlük kullanımda.

Bu kadar olumsuz yorum varken bir iki kişi çok iyi bir şey dedi diye kullanma riskini almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Düzenli ve dengeli beslenen birinin böyle takviyelere ihtiyacı olmaz.
 
Sadece hastalık zamanın da mı kullanıyorsunuz
 
propolisin öströjen hormonunu artırdığına dair akademik makaleler olduğunu biliyorum. ancak bu uzun süreli ve düzenli kullanım içindir ne için ve ne kadar süre ile kullanacağınız önemli. yine de bir doktora danışın yahut bilimsel çalışmalara bir göz atın isterseniz.
 
Ben son randevumuzda doktorumuza sordum propolis tartışmalı bir konu henüz yarı veya zararı hakkında kesin görüş yok oyuzden ben reçete etmiyorum dedi
 
Back