Propolis kullananlar

Baska bic bir seyi degistirmeden sadece propolisi birakarak ergenlik belirtilerinden kurtulduk. Daha baska bir ispata gerek olmadi bizim icin.

Doktora danışmadan zaten pek bişi yapmam ama burada yazanları görünce ilk iş sordum sıkıntı olmayacağını söyledi

Çoook teşekkürler marka olarak Apitera düşünüyorum bende onu araştırdım beğendim ama tabii sahte ürün vs çok dikkat etmek lazım her konuda

Bir arkadaşım 7 yaşındaki kızına veriyordu ve çocuk sonrasında erken ergenliğe girdi. Fakültede çocuk endokrin doktoru sebebinin propolis olduğunu söylemişti arkadaşlar dikkat edelim
Doktorumuza danıştık bizde hiç öyle bir durum olmadığını kanıtlanan bir yan etkinin olmadığını söyledi bize hatta bağışıklık için önerdi

Propolis ile ilgili kaç doktorla konuşmuştum şu tarz söylentileri duyduktan sonra hepsi bunların sadece spekülasyon olduğunu kanıtlanan bir yan etki olmadığını zaten bu kadar büyük yan etkisi olsa raflardan çoktan toplatılacağını söyledi o günden beri içim rahat veriyorum bende

Teşekkürler ben kendi doktorumuza sordum zaten araştırmadan da kendi çocuğuma böyle söylenen bir şeyi verir miyim

Teşekkürler ben kendi doktorumuza sordum zaten araştırmadan da kendi çocuğuma böyle söylenen bir şeyi verir miyim
Kesinlikle öyle ama maalesef her konuda şunu yapıyor, bunu yapıyor diye konuşanlar var hiç araştırmadan . O kadar bilimsel kanıt olmasına rağmen aşı bile yaptırmayanlar var.

Aslında propolisin içinde fenolik ve flavonoid diye iki doğal madde var. Bunlar sadece propoliste değil, birçok gıdada bulunuyor ve dünyada güvenle kullanılıyor. Ben erken ergenlikle bağdaştırılmasının pek doğru olmadığını düşünüyorum ( doktorumuz da hemfikir beni yönlendiren kendisi ). Aksine bu doğal maddelerin böyle bir etkisi yok. Tabii ki doktorlarımızın dedikleri çok önemli ama bazen söylenen şeyleri araştırıp sorgulamak da gerekiyor :) . Doktorunuz kendini güncel tutuyor mu ya da yeni makaleler okuyor mu, bunlar da önemli. İsterseniz siz de PUBMED veya SCOPUS gibi kaynaklardan bu konuyu araştırabilirsiniz

Çok teşekkürler bu kaynaklardan pubmed'i biliyorum ben de ek olarak Dr. Aslı Elif'in yazdıklarını okumuştum keşke daha da bu tarz bilgilendirici içerikler paylaşılsa doktorlar tarafından İngilizce bilmeyenler için çok faydalı olur

Rica ederim her ebeveyn bilinçlenmeli bu tarz konularda bence. Bir de son olarak mutlaka doktorunuza dozajı danışın her şeyin fazlası zarar malum. 4 yaş altına da uygun olmuyor bu tarz ürünler haberiniz olsun.

Doktorumuza danıştık bizde hiç öyle bir durum olmadığını kanıtlanan bir yan etkinin olmadığını söyledi bize hatta bağışıklık için önerdi
Yakın arkadaşımın kızında tüylenme ve meme büyüme belirtileri başladı. Doktoru direkt propolis be tavuk tüketimini kesmelerini önerdi.
Başka doktorlara da gitmenizi öneririm.
Zira benim oğlumun da iki doktoru da takviyelerin gereksiz kullanımını Önermiyor.
Hatta hastalanması bağışıklık için daha güvenli bir yol. Hastalıktan bu kadar korkma, asıl karaciğere verdiği hasarlar, ergenliğe sebep gibi nedenlerle uzak durmanın daha doğru olduğunu söylüyor.
Keza tam da dediği gibi 6 yaştan sonra bağışıklığı oturdu çok az hastalanıyor. 6 yaşa kadar hastalanması çok normal. Bu kadar hastalanmasınlar diye ek takviye dayamaya gerek duymayan doğal doktorlarla görüşmenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…