Propolis kullananlar

gunisigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
326
164
Salgın mevsimi başladı yine benim çocuğumunda bünyesi çok düşük maalesef hemen hastalık kapabiliyor propolis iyi geliyomuş diye duydum sizin var mı bunun için kullandığınız takviye vs ilaç kullanmak istemiyorum çünkü

Bu mevsim berbat gerçekten hava geçişleri falan derken bizim kızın sınıfında şimdiden 4 çocuk hastalanmış bebek çocuk hepsi kapıyor şifayı ben propolis kullanmanı öneririm açıkçası bünyesi de zayıfsa özellikle

Bu mevsim berbat gerçekten hava geçişleri falan derken bizim kızın sınıfında şimdiden 4 çocuk hastalanmış bebek çocuk hepsi kapıyor şifayı ben propolis kullanmanı öneririm açıkçası bünyesi de zayıfsa özellikle
Hiç kullanmadık şimdiye kadar propolis ama siz ne kullanıyorsunuz çok fazla seçenek var

Biz çok yararını gördük açıkçası bünyeyi güçlendiriyor, antibakteriyel özelliği var zaten elimizin altında oluyor hep tadını da çok seviyor çocuğum.
Evet sprey olması büyük kolaylıkmış özellikle okulda bile yanında taşıyabilir aslında

Evet evet sprey olduğu için baya kullanımı rahat oluyor.
ay çok iiiymiş özellikle tadının iyi olması isabet oldu bizede. Benimkiler tadını sevmiyo çünkü sevdirmeye çalışıyorum hem doğalını hem tadı güzelini bulmuşken bende bakıcam benim içinde güzel bi tavsiye oldu teşekkür ederim

ay çok iiiymiş özellikle tadının iyi olması isabet oldu bizede. Benimkiler tadını sevmiyo çünkü sevdirmeye çalışıyorum hem doğalını hem tadı güzelini bulmuşken bende bakıcam benim içinde güzel bi tavsiye oldu teşekkür ederim
Bende gözüme kestirdim valla şimdi araştırdım da içinde şeker, tatlandırıcı, koruyucu vs. de bulunmuyomuş tam istediğim gibi

Günde 2-3 defa kullanılabiliyor bizde aklımıza geldikçe öyle kullanmaya özen gösteriyoruz bu salgın döneminde benimki sapasağlam devam ediyor valla kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum.
Çok teşekkürler öneriniz için muhakkak bakıcam

Günde 2-3 defa kullanılabiliyor bizde aklımıza geldikçe öyle kullanmaya özen gösteriyoruz bu salgın döneminde benimki sapasağlam devam ediyor valla kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum.
1733832535136.png

Bu di mi dediğiniz sprey?

Bende apiteranın propolisli spreyini kullanıyorum çocuğumda bizim olmazsa olmazımızdır. Gözüm kapalı tavsiye ederim o yüzden aroması doğal, şeker ve tatlandırıcısı yok.

Propolis çok yararlı ben kendimde de çocuğumda da kullanıyorum yararları saymakla bitmiyor. Apitera propolisi yetişkinler için olanı da var ona da bakabilirsiniz bence

Aa yıllardır evimden eksik etmiyorum sprey olayı cok iyi olmus kullanımı daha kolay olur diğer türlüde zor değildi ama taşınabilirlik açısından iyimiş çantam için alayım bi tane😅

Bende apiteranın propolisli spreyini kullanıyorum çocuğumda bizim olmazsa olmazımızdır. Gözüm kapalı tavsiye ederim o yüzden aroması doğal, şeker ve tatlandırıcısı yok.
Çok kullanananı varmış ya memnun da herkes bende onu tercih edicem kullanım açısından kolaylığı da çok cezbetti

X