hangi şubesini aradın acaba? biz bağdat caddesindeki vakko wedding house'a gitmiştik, yoktu...
ben bi yerle konuştum kızlar,
pronovias modellerini bende çok beğenirim,
bu gelinlikte harika bu arada,
dediki eğer kumaş güzel olursa bu fotoğraflarda gördüğünüz gibi durur öbür türlü aynı modeli diksekte alakası olmaz
burası şöyle çalışıyomuş,
kumaşı müşteri alıyo getiriyo, dikimi yapıyolar sadece istenen modele göre..
dolayısıyla kumaşa biraz fazla para verilsede, öyle dudak uçurtan fiyatlara gelmiyo sonunda gelinlik..
üstelik kalitede hemen hemen aynı oluyo..
ben öyle yapıcam inşallah..
başka türlü o kadar para vermeye acıyorum bi gece için..
ben bu gelinligin orijinalini istinye park vakko wedding de denedim. sonuc tam biir fiyasko. gelinligin fotograftaki ile hic ama hic alakasi yok. dikisler cok kotu eteginin ustundeki seyler plastik gibi. zaten gelinlik kararmisti gri olmustu. o kadar kalitesiz gorunuyordu ki degil buna 23.000 TL vermek uzerine para verseler giyip dugunumu rezil etmem dedim. hayallerim yikildi resmen. ben de hayalimde canlandirdigim gelinligi diktirmeye karar verdim.
gelinliğin orjinali 17.000 dolar :)) bu fotoğtafta çok güzel duruyor ama aslında daha sönük.. resmi baz alarak bende diktirdim aynısını 2200 TL ye :)))
canım rica etsem giyilmiş resmini koyar mısın gerçekte birinin üstünde nasıl duruyor görmek isterim..
Eki Görüntüle 707212
rötar için özür dilerim:)) 50 tane fotoğraftan gelinliğin önden görünen ayakta tek halide buymuş he:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?