facebookta su 400$lık yenıden dıkım pronovıas modellerını satan bır magaza dıktıgı her gelınlıgı reproduksuyon yaptıktan sonra album olarak yayınlamıs. musterılerın ısmıyle de album acmıs mesela bu pronovıas aglaya modelı zuzanna ıcın dıkıldı vs. gıbı.
buradan ınceleyın.
TIKLA
nasıl bı dıkım olmus sızce?
çok da kötü bir kopya olmamıs bence..
gordugum bircok gelinlikten acıkara onde
tabiki aynısı degil.. zaten olamazda kimsenin birebir aynısını dikebilecegini sanmıyorummm
amaaa
bu gelinligin kopyası bile boleyse... :97:
aah ahh
bence 400 dolar için hiç fena olmamış. pronoviaslarda gerçek fransız danteli kullanılıyor, mesela seninki de öyle gospodina. o kenarları saçaklı incecik fransız dantelinin yerine, gelinlikçilerin %99unun kullandığı normal dantelleri kullanınca tabi ki aynı gelinlik olmuyor. özellikle de yaka ve omuz kısımlarında. eh fransız danteli kullanılsın desen bu sefer yine pahalı bir fiyat çıkıyor ortaya.
pronoviaslar boşuna pahalı değiller. kumaşlarını bizim gelinlikçiler kullanmıyorlar bile.
yok kuzum o kadar değil, teveccühün vallahi ! bence de en tutmamış mesele kuşağı gerçekten debence terzi mankeninin bedenine harika oturmuş. bir de etek sonu yere değmiyor resimde ama tabi ki bir gelin giyince etek orijinalinde olduğu gibi yerlerde sürünecek ve tabi ki çok hoş görünecektir...
tr de yok degil mi bu gelinlik?
pronovias da kiralama oluyomu kızlar? oluyosa kiraları nekadar bilen varmı?
bu gelinligin outlete dusme ihtimali cok dusuk zaten satısa cıkmıs bile olsa
bu gelinligi gordukten sonra baska bi gelinligide begenmiyorum artık gerci dugune daha var bakalım :37
konu sahibi arkadas gelinliginin dikilmiş halini gorebilsek keske
evet cok benziyor bu model aglaya biraz daha işcilik isteyen bir gelinlik bence bunun yanında
ayrıca gelinlikçi aynı işçiligi ve aynı kumasları kullanırsa zaten pronovias ile aynı fiyata denk gelecektir hemen hemen
belki su olur gelinlikçiden olcagı için 7000 deilde 3000 4000 vererek ancak kiralanabilir :)
yurtdısından orijinal satan yerlerin outletlerine dusebilme ihtimali var sadece aklımda suanda benim dugune kadar
2000 euro eger aynısı olacaksa hiçbişey degil ... gozum kapalı verirdim..
ama nedense diktirmeye hiç sıcak bakamıyorum cok buyuk risk gibi geliyo bana
bu gelinligi diktiren biri daha vardı forumda ama hala bitmiş hallerini goremedik
bir iyi haber vereyim o zaman, euro değil tl konuşuyordum
2000 tl ye bu gelinligin aynısı dikilebilir diyosan gercekten super bir haber oldu bu
kızın denediği yerde 12000$mış fiyat gittikçe artıyor, outleti bile olsa hani 7000 dolar değil, tlye zor iner sanki ?
şimdi biraz daha inceledim gelinliği. bacak kısmında da tülün altında bir miktar dantel var. dolayısıyla fransız dantelinden bir kupon kullanması gerekebilir. bu durumda, hani 2000tl demeyim ama insaflı ve fahiş bir fiyat vermeyen bir gelinlikçinin istanbulda ve kış aylarında 2500 liraya gerçek fransız danteli ve kaliteli tül kullanarak bu gelinliği dikmesi gerekir.
dikim kalitesi ise terziye kalan bir iş. daha önce diktiği ve dükkanına koyduğu gelinlikleri doğru gözlemlemen gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?