Gelinlik Modelleri Pronovias 2011 gelinlik kolleksiyonu

fiyatlar ortalama 2000 euradan başlıyo.duvaklarda 250 euro falan.

bende pronoviası çok begeniyorum ama zaten çok fazla satış noktası yok bildiğim kadarıyla İstanbul ve Ankara dışında.İzmirde de wakkoda var. Eski modelleriyle ilgilenirseniz biraz daha ucuza alabilirsiniz. zemuszemus ama değermi değer yaniii çok begeniyorum bende.:lepi:
tekrar mı evlensek napsaak Şeniz

hımm tam tahmin ettiğim gibii cnm bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim..ama bunu erkek tarafına nasıl söylerim bilemem akannehir gelinliği kız tarafı alsa olur mu ?

sen daha sade modelleri begenmissin
1400 euro civarlarında da bulabilirsin
sen onlara bütcelerini sorarsın
gerekirse üstünü sen tamamlayabilirsin
senin durumun müsaitse ama onların değilse hayalindeki gelinlikten vazgeçmenin anlamı yok
bir de başka şeylerden kısabilirsin
ben en basından sölemistim mesela
ne bilezik isterim ne bir sey onlar daha sonra da yapılabilir
benim icin gelinlik önemli demistim
ve dier hic biseyi aldırtmamıstım
sözde de nisanda da kınada da tüm giydiklerimi ben aldım
ama gelinlikte de hayalimdeki gelinligi aldım gene tabi ki belli bir bütce vardı ama biraz dısına cıkmakta sakınca görmedim

Canım valla hislerime tercüman olmuşsun..aslında onların durumu bu gelinliklerin fiyatını karşılayabilecek düzeyde ama ben gelinliğimi kendim almak istiyorum..tabii o zaman gelince maddi durumumuz nasıl olacak bilinmez ama şimdilik düşüncem bu yönde,dediğin gibi de allahtan sade modelleri beğeniyorum gelinlik için,öbür türlü eminim fiyatlar 2 katına falan çıkardı..kaydirigubbakcemile3

gelinlikleri sade bulanlar ve gösterişsiz diyenler, bence illa allı pullu kabarık kabarık gelinlikler giymek gerekmezki..insan isterse o havayı gösterişi çok küçük bir detayla bile yakalayabilir ..yerimseniben

sen çok faydalı bi üyesin okypete teşekkürler.bayıldım böle hafif kabarık modellere.ay inşallah biz 7-8 ay içinde evlenmek istiyoruz ama hadi hayırlısı olsun ama model kesin bunlardan biri olacak

kizlar sizce bu model nasil, bunu almayi dusunuyorum ben. denedim cok guzel oldu bir de sizin fikrinizi almak istiyorumm

canım bence gayet şık bi gelinlik fiziğinde uygunsa çok güzel bi gelin olursun.Allah mutluluk versin inşallah.

bu markanın gelinliklerine bayılıyorum ya özellikle basenlerden genişleyen ne çok sade nede abartı olanlar süperrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…