Gelinlik Modelleri Pronovias 2011 gelinlik kolleksiyonu

Bu gelinlik tanıtan mankenlerin saçları çoğunlukla düz bir şekilde toplanmış ve arkadan sade bir topuz yapılmış şekilde oluyor. Ama normal düğünlerin çoğunluğunda da gelinlerimizin saçları abartılı topuzlar ve ağır makyajlar şeklinde... Tabi zevk meselesi ama sanki bu mankenler daha çok göze hitap ediyorla.Hem doğal güzellikleriyle hep de gelinliğin güzelliğini ön planda tutarak...

ben de bugün bunu düşündüm. en kaliteli markaların modellerinde hep düz sade bir topuz oluyor, yüzde de az bir makyaj.

kesinlikle gelinliği ön plana çıkarıyor, kalabalıktan kurtarıyor insanı. fikirlerinize katılıyorum.

okycım sen yoksun ama yıne de ellerıne saglık demden gecemeyecegım :)
butun gun agzımın suları aka aka baktım durdum gelınlıklere..bu pronovias tam bana gore :lepi: sade ve kabarık olmayan,elbıse gıbı gelınlıkler benım tarzım pronovias ta bu konuda oldukca basarılı :)
hastasıyım pronovias ın :lepi:

işin aslı eskiden çok beğenirdim pronoviası...tam benim tarzım derdim ama şimdi bunlarda çok görülmüş sıradan modeller geliyor bana...düz elbise gibi olanları sevmiyorum zaten ama kabarıklarıda farklı gelmiyor artık..ya da benim istediğim daha farklı bişey...straplezlerden sıkıldım zaten....heryerde straplez,balon balon,kat kat gelinlikler....boshayallersmile

aaaaaaa bebekkafa aynı dusunuoruz valla ben nasıl bısey alıcagımı sasırdım kabarık kat kat gelınlıklerı artık sevmıyorum ee bunlarda cok duz sadece ama hoslaar yınede .. benım ıstedıgım baska bısey:)

hepsi çok şık okycim bayıldım :asigim:
bi de sen gelsen,özledim seni :gitme:

gelinliğim pronoviastı tamamen dantel olan modelden.giyim hevesimi almam gerekio ama hala hayranlıkla bakıyorummm modellere :asigim: keşke bidaha giyebilsemmm

Kızlar size birşey danışmalıyım..henüz gündemimde evlilik yok ama olduğu zman pronovias gelinlik giymek istiyorum..fiyatları ortalama ne kadardır..bir kaç model beğendim sizinle paylaşacağım..etrafımdakiler ''sade'' buldukları için pek beğenmediler ama ben gelinlikte sadelikten yanayım..fikirlerinize ihtiyacım varr:)

Eklentiler

• $Adsızdfrg..[1].jpg
    57 KB · Görüntüleme: 36
  • $Adsızv.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $tt.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 45

1 ve 3 cok tatlılar canım.
Bende sadelikten yanayım ama dümdüz bir bez parcasını da tercih etmem tabi ki bu benim fikrim.Hafif tas, yada dantel olabilir ama abartmamak kaydıyla.
yerimseniben

1 ve 3 cok tatlılar canım.
Bende sadelikten yanayım ama dümdüz bir bez parcasını da tercih etmem tabi ki bu benim fikrim.Hafif tas, yada dantel olabilir ama abartmamak kaydıyla.
yerimseniben

canım bende öncelikle 2 den çok 1 ve 3 ü beğendim..duvaklı halleri daha bi hoş..dediğin gibi eklemeler abartı olmamak şartıyla çok tatlı olabilir..

Eklentiler

• $Adsızty.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 57
  • $uy.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 51
çok sadeler elbise gibi yani.....

aynen annemde öyle söylüyor,hatta bu resmi normal bir gelinlikçiye göstersen o bile diker dedi:dilcikar:
ama şu modellerde hoşuma gitmedi değil yani

Eklentiler

• $rew.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $tr.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $üğ.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 50
gelinliğimi okypete sayesinde bulmuştum ama şimdi o burada değil...Ne oldu neden gitti bilmiyorum ama tekrar geri istiyorum onu burayaaaaaaaa:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…