Erkek İnfertilitesi Promotil M Forte kullanıp sonuç alanlar var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallaahhh olmusturrrr insallaahhh sonucu yaz mutlakaa o yuzden cok acele etmiyorum yastan dolayi cok arastiriyorum kafayi yicem artik insallahh ikinci asilamaya bile gerek kalmadan hamile kalirsinn
çok umudum yok canım :)
aşılamalarda da cok az ihtimal veriyorlar
Yazarım tabiki.
sen o kadar takma bence , evde yapabileceğiniz yöntemleri yapın belkı kendiliğinden olur
eşine keçiboynuzu kürü yap
evicap 400 mg al , gunde bir tane içsin
bir de yapabilirsen havuc suyu sık onu içsin

Evicap ne tam olarak havuc suyunu cok duydum yapmadim hic keciboynuzunu yapiyoruz yalnz cok uzun sureli kullanmadik onu 2 hafta duzenli kullandik braktik 2 haftadir yeniden duzenli kullaniyoruz bu sefer uzun tutucaz sureyi bide klomen tam olarak ne icin kullaniliyo canim aslinda dusununce esimde ilk degerlerde 150 milyon spermden 7.5 milyon ileri hareketli spermi var demek ama yetmiyo cok tuhaf

Evicap kapsul halınde e vitamini zararı yok
kolemenın cok cesıtlı kullanım alanları varmıs , o da bir hap
aşılama ve tüpten önce dr onu bana kullandırdı . 5 gun kullandım
spermlerın yumurtaya daha kolay ulasmasını sağlıyormus
ama bize o da fayda etmedi.
zaten berbat bir ilaç birdaha kullanmak ıstemem

benım eşimin de sperm sayısı cok fazla
bizde de 6 mılyon hareket var ,yetmedi işte.

Bana henuz bsy vermediler ama bakalim haftaya bi olsun yaptirsin da duruma gore bakicaz artik insallah hepimise hi caree bulunur Allahin izniylee

Ne kadar sure kullandi esiniz

Insallahh biraz yukseldigini gorsem umut olcak bana dr bize olur sadece bunu 6 ay kullan dedi buyuk bi problem olarak gormedi aslinda ama bakalim kismet ne zamansa o zaman insallah
4.5 aydır kullanıyoruz 3 hafta önce test yaptırdık bütün değerler yarı yarıya düşmüştü maalesef

Canim herkeste ayni olmuyor %8hareketle hamile kalan var ya da dusuk sperm sayisiyla biraz da nasip kismet direk asilama tupe basvurmak da kötü bence cunku tupte yumurta rezervlerin neredeyse bitme noktasina geliyor fizyolojik olarak yaşlanıyorsun. Sen denemissin olmamis son care basvurmussun insallah tutar hasretin sona erer.Sozum mucadele etmeden bunlara karar verenlere

evet haklısın
biz 3 yıldır denedık olmadı
aşılamada da olmazsa basvuracagız artık
inş allah kimseye aratmasın

evet haklısın
biz 3 yıldır denedık olmadı
aşılamada da olmazsa basvuracagız artık
inş allah kimseye aratmasın
Amin insallah abimle yengem 8.seneye girdiler asilamalar tutmadi.Vucudu tüp icin uygun degil maalesef senelerce profun kapisinda yatip kalktilar artik biraktilar

Mrb bu ilacı kullanıp sonuç alanlardanım. İlaç değil de vitamin işte
Merhaba, eşimin sperm sayısı yüksek ileri hızlı hareketi %12, morfolojisi %3. Görüştüğüm jinekologlar aşılama önerdi. Ben çok iyimser davranmadım. Ürolog ise aşılamaya hiç gerek olmadığını doğal yollarla bebeğimizin olabileceğini söyledi. Eşim 3 ay promotil kullanacak. Aynı zamanda yeme biçimini (protein ve sebze ağırlıklı) ve yaşam şeklini (düzenli yürüyüş) değiştirecek.
Siz hangi aşamada nasıl bir fayda gördünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…