Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım yardımınıza çok ihtiyacm var ben aşırı derecede saç dökülmesi sorunu yaşıyorum racutanne tedavisini bitireli 3 ay oldu ama dökülmem durmadı saçlarım çok Zayıfladı yarısından çoğu gitti azıcık kaldı çok piskoljim bozuldu neyapmam gerek bilmiyorum aranızda racutaane kullanıp böle sorun yaşayıp kurtulan oldumu nolur yardım edin (
peki bu şampuan saç uzamasına da etki ediyor mu ? denemediğim yöntem kalmadı artık saçlarım uzamıyor .ayda 1 cm bile yok belki 2 mm o kadar.
saç dökülmesi problemim yok ama bu uzama sorunu yüzünden cinnet geçiricem
Ben bu şampuanı doktor tavsiyesı üzerine aldım. Ben prominoxil şampuan yaklaşık 6 ay kadar kullandım ve kullandığım dönemde çok çom faydasını gördüm. Saçlarımın dökülmesi durdu.
bende de demir eksikliği vardı.saçlarım 6 ay durmadan döküldü demir ilaçlarıyla değerlerimi yükselttim ama durmadı dökülme.doktor bu şampuanı ve creastim sprey verdi.gerçekten de 2.3 yıkamada epey azaldı.gittikçe azalıyo gibi dökülme.açamıyodum saçlarımı şimdi açabiliyorum.bikaç ay sonra tamamen durcak umarım.ama şimdi bile baya fark var.tavsiye ederim..