bende gecen hafta cildiyeye gittim banada aynı şampuanı önerde 2o liraya eczaneden aldım bıkac gündür kullanıyorum fena değil gibi sevmediğim tek yönü fazla yumuşak yaptı bensert saç sevıyorum :)5 ay bıkmadan kullanabılırım umarım belkı bende senın gibi faydasını görürüm
prominoxil aldım bugün saçlarım yıkadığımda dökülmeye başladı.prominoxil sende işe yaradı mı gerçektenne kadar süredir kullanınca işe yarıyor saçları gürleştirip dolgunlaştırıyor mu saç tellerini kalınlaştırıp yeni saçlar çıkarıyor mu lütfen cevap verin ve ramazan geldi bu prominoxili hergün iftardan sonra kullansam etki eder mi 6 ay süre sonra saçlarım sağlamlaşıcak mı ? bu benm için çok önemli çünkü ben doktora gitmeden bir arkadaşın tavsiyesiyle aldım.saçlarımın eski sağlığına kavuşucak mı ?
günde belirli bir sayıda dökülmesi normal sayılıyor zaten çok fazla bir artış varsa sıkıntı var demektir. benim o dönem ciddi seyrelme olmuştu saçlarımda. demir eksikliği zaten saç dökülmesinde çok etkili. doktor tavsiyesi olmadan da kullanılabilir tabi ama ben belki başka bir sıkıntı vardır die doktora görün dedim :)fazla dökülmüyo saçım doktora gidecek kadar yıkanırken dökülüyo elimi saçımla çektiğimde 3 yada 5 tel öyle yani bu normal değil mi ?doktora mı gitmem gerekiyor. demir eksikliği kansızlık var bende. elimi saçımı attığımda 2-3 tel dökülmesi bazen de hiç dökülmemesi normal değil mi ? doktora gitmem mi gerekiyor. doktor tavsiyesi olmadaan alınıp kullanılmaz mı bu prominoxil ?
bende çıkarmıştı önlerde yeni saçlarım çıkmıştı :)bu şampuan yeni saçlar çıkarıyor mu ?
güzel bir şampuan bence :)Almamak için kendimi zor tutuyorum bunları okuduktan sonra :/
ben bu şampuanı 8 ay boyunca kullandım saçlarım kendine gelip dökülmeler tamamen durana kadar. bana doktor en az bir 6 ay kullan sonra normal şampuanına geçersin demişti. ben 8 ay sonunda artık sıkıldım ( kokusuz ve kremsiz olması nedeniyle ) ve loreal arginine direnç dökülme karşıtı şampuan aldım. 2 haftadır onu kullanıyorum ve şimdilik memnunum. ama yedekte bir şişe prominoxilım duruyor her ihtimale karşı :)şimdi ben saç tellerini kalınlaştırıp iyileştirme aşamasında 8 ay kullandım diyelim 8 ay sonra hangi şampuanı kullanıcam düzenli olarak. bu şampuan sürekli kullanıma uygun mu ? sen hangi şampuana geçiş yaptın :) ?
ben de de demir eksikliği var cnım doktor tahlil yaptırmıstı demir eksikliği çıkmıştı tekrar doktora gitmeme gerek var mı acaba ? bu prominoxil demir eksikliği dökülmesinde de kullanılması uygun mu cnm?düzenli kullanıdığmda saçlarımdaki dökülmeler durur mu acaba? durur inşallah teşekkürler
Kizlar dr bana da prominoxil verdi.ise yarar mi ki acaba.saclarim tutam tutam dokuluyoragliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?