Sizin de sperm hareketliliği mi? Kaç ay kullandınız?merhabalar benim eşimede verdi doktorumuz. daha önceden promotil ve proxeed kullanmıştık fayda etmedi malesef. bu ilaç yeni çıkmış ama içeriklerde pek bir degişiklik yok malesef :/ ayriyetten bununla beraber bol ceviz fındık keçiboynuzunu tavsiye etti
amin inşallahhhh. bizim sayılarda sıkıntı var denemediğmiz seyler kalmadı bir dönem biraz yükselmişti snra yine aynı.:/ 3 -4 ay kullanmştık diğerlerini bunda daha ilk ayımız. doktor yumurtalarım içinde ilaç vermişti şimdi bekliyoruz adet olmayıSizin de sperm hareketliliği mi? Kaç ay kullandınız?
Biz doktoru bıraktık. proxeed aldık. Hatta bugün 2. Kutuyu aldım. Biraz vitamin takviyesi e vitamini, Çinko, keçiboynuzu filanla kendi haline bırakalım dedik. Hayırlı haber işallah hepimize. Tez zamanda...
benim eşime verdi doktor Eylül'de tüp bebek deneyeceğiz bakalım sonuç ne olacak. Eşimde azosperm var
Kizlar merhaba. Bizde önce proxeed kullandık faydası olmadı. Esimde sperm şekil bozuklugu var. Urolog bu ilacı verdi üç aylık kullan dedi bakalım fayda edecek mi. Üç ayda gebe kalmassam aşılama dedi
Of ya. Nasıl bir dertmis bu. Hiç aklımıza gelmezdi. Morfoloji nedir onuda bilmezdik. Herşeyin hayırlısı bakalım artık canimHayırlısı olsun insallahcanm Bizdede o ilaç ise yaramamisti cokta etkili bir ilac degiller yani.daha oncelerden erkeklere bunun ignesi varmisti suan yok malesef ://
Merhaba arkadaşlar aranızda eşi promen K kullanan var mi kadim dogum doktoru verdi spermEki Görüntüle 1999988 hareketliliği icin
Canım biz alabiliriz promon k yıarkadaşlar merhaba, elimde sadece 2 tane kullanılmış bir kutu promen k var. almak isteyen olursa özelden yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?