tamam canım sen adresi yazarsan yollayyaım sana 80-TL' ye satıyorum. Kargo sizden PTT kargoya vereceğim.Canım biz alabiliriz promon k yı
Merhaba Promen k yı sattınız mı ? eğer hala duruyorsa almak isterim.tamam canım sen adresi yazarsan yollayyaım sana 80-TL' ye satıyorum. Kargo sizden PTT kargoya vereceğim.
MERHABA 4 GÜN OLDU EŞİM PROMEN K KULLANMAYA BAŞLADI 10 GÜNDÜR DE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYOR. BAKALIM SONUÇ GÜZEL OLUR İNŞALLAH. SPERM SAYISINDA VE HAREKETLİLİKTE PROBLEM VAR. MAYISIN İLK HAFTASI İÇİN KAAN AYDOS HOCAYA RANDEVU ALDIK. O ZAMANA KADAR BOŞ BEKLEMEYELİM DEDİK. TABİ ÖNCESİNDE ZÜBEYDE HANIMDA TÜP BEBEK DENEMEMİZ OLDU. 2 DENEMEYE GİDECEKTİK Kİ TEDAVİ DENEMEYE KARAR VERDİK. PROMEN K İLE İLGİLİ YORUMLARIMI İLERDE YAPARIM.
amin cümlemizin...Allah gonlunuze gore versin
Merhaba eşimin 2 ay proxeed plus 1 ay promen k kullanması sonucunda mutlu sonuca ulaştığımızı belirtmek isterim. Tabi bu sırada keçi boynuzu kürüne de devam ettik ancak bana sorarsanız promen k içerik ve hammadde kalitesi bakımından daha üstün bir ürün.
Sperm hareketliliği ne kadardı eşinizin şimdi nasılMerhaba eşimin 2 ay proxeed plus 1 ay promen k kullanması sonucunda mutlu sonuca ulaştığımızı belirtmek isterim. Tabi bu sırada keçi boynuzu kürüne de devam ettik ancak bana sorarsanız promen k içerik ve hammadde kalitesi bakımından daha üstün bir ürün.
merhabalar arkadaşınızın eşimde aynı ilacı kullanmış mı yaptıkları başka kür ya da kullandıkları ilaç varmymış?Hayırlı haberler alırız inşallah. Geçenlerde birisiyle konuştum esinde hiç sperm yokmuş ameliyatla alınmış .tup bebek yapıldı ve suan ikizlere hamileRabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
maşallah maşallah :)Arkadaşlar daha önce yazmıştım eşime dr 3 ay kullan demişti veéeee 3.kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendimyani şükür faydası oldu bize elhamdülillah
Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş inş görür cvp verirsiniz keçiboynuzu kürü dediğiniz kaynatıp mi içti yoksa pekmez şeklinde mi yedi bizde aynı ilacı aldık yeniMerhaba eşimin 2 ay proxeed plus 1 ay promen k kullanması sonucunda mutlu sonuca ulaştığımızı belirtmek isterim. Tabi bu sırada keçi boynuzu kürüne de devam ettik ancak bana sorarsanız promen k içerik ve hammadde kalitesi bakımından daha üstün bir ürün.
Merhaba keçi boynuzu kürü dediğiniz nedir kaynatiyor musunuz nasıl kullanmalıyız sizinle benzer durumdayizMERHABA 4 GÜN OLDU EŞİM PROMEN K KULLANMAYA BAŞLADI 10 GÜNDÜR DE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYOR. BAKALIM SONUÇ GÜZEL OLUR İNŞALLAH. SPERM SAYISINDA VE HAREKETLİLİKTE PROBLEM VAR. MAYISIN İLK HAFTASI İÇİN KAAN AYDOS HOCAYA RANDEVU ALDIK. O ZAMANA KADAR BOŞ BEKLEMEYELİM DEDİK. TABİ ÖNCESİNDE ZÜBEYDE HANIMDA TÜP BEBEK DENEMEMİZ OLDU. 2 DENEMEYE GİDECEKTİK Kİ TEDAVİ DENEMEYE KARAR VERDİK. PROMEN K İLE İLGİLİ YORUMLARIMI İLERDE YAPARIM.
merhaba dün kaan aydos hocaya gittik. dinledi eski testlerimize baktı.umutlu konuştu açıkcası. sayının çok önemi olmadığını önemli olanın hareketi arttırmak olduğunu söyledi. impryl ve sperra adında iki ilaç verdi 20 gün sonrada test vericez.18 hazirandada testin sonucuna göre bakıcaz artık ilac etkili olmuşmu diye . promen k yı da söyledim. onu şimdilik bırak dedi olmadı sonuçlara göre bende yazarım dedi. mümkün olduğunca yardımcı olmak için yazıyorum. malum insan sürekli araştırıyor kendi derdine benzer şeyler yaşayan birini bulmaya çalışıyor.tüp bebeği iyiki yaptırmamışsınız sonuç aynı olurdu. 6ay kadar normal gebeliğe bakalım dedi hatta 9 ay içerisinde normal yolla gebe kalabilirsiniz çok ciddi bi probleminiz yok dedi. olmadı tüp bebeğe bakarız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?