Erkek İnfertilitesi Promen K kullanan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
MERHABA 4 GÜN OLDU EŞİM PROMEN K KULLANMAYA BAŞLADI 10 GÜNDÜR DE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYOR. BAKALIM SONUÇ GÜZEL OLUR İNŞALLAH. SPERM SAYISINDA VE HAREKETLİLİKTE PROBLEM VAR. MAYISIN İLK HAFTASI İÇİN KAAN AYDOS HOCAYA RANDEVU ALDIK. O ZAMANA KADAR BOŞ BEKLEMEYELİM DEDİK. TABİ ÖNCESİNDE ZÜBEYDE HANIMDA TÜP BEBEK DENEMEMİZ OLDU. 2 DENEMEYE GİDECEKTİK Kİ TEDAVİ DENEMEYE KARAR VERDİK. PROMEN K İLE İLGİLİ YORUMLARIMI İLERDE YAPARIM.

Benim eşime de dr 3 ay kullan demiş sonra tekrar gel demiş bakalım 2.kutuya başladı henüz bisey yok bat 15 mart

Allah gonlunuze gore versin

Sperm hareketliliği ne kadardı eşinizin şimdi nasıl

Arkadaşlar daha önce yazmıştım eşime dr 3 ay kullan demişti veéeee 3.kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendim yani şükür faydası oldu bize elhamdülillah

Hayırlı haberler alırız inşallah. Geçenlerde birisiyle konuştum esinde hiç sperm yokmuş ameliyatla alınmış .tup bebek yapıldı ve suan ikizlere hamile Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
merhabalar arkadaşınızın eşimde aynı ilacı kullanmış mı yaptıkları başka kür ya da kullandıkları ilaç varmymış?

merhabalar. eşim 1 mart-17 nisan tarihleri arasında promen k kullandı aynı zamanda keçiboynuzu kürü kullandı. öncesinde verdiğimiz test sonucunda 20bin civarı sayımız, ileri hareket %1, morfolojide değer bile görünmüyordu. 17 nisan tarihli test sonucunda sayı 233milyon ileri hareket %1 toplam hareket %6 morfoloji %2 . herhangi bir doktora göstermedik sonuçları. çünkü ay sonunda kaan aydos hocaya gidicez. hocanın dediklerine göre yol haritası çizicez. ama o zamana kadar 3. kutuyu da almayı düşünüyorum. çünkü sayıda bariz bir artış olmuş morfolojide de düzelme var gibi. sayısal olarak artış olduğu için ileri hareketli sayısı da 15 binden 13 milyona çıkmış. yani artık keçiboynuzu mu promen k mı bilmiyorum ama net bir ilerleme gördük biz.5 gün sonra regli olcam onu bekliyorum bakalım.doktora gitmeden inşallah hamile kalırım. 4 gündür belim ağrıyor kendimi yorgun bitkin hissediyorum inşallah hamileliktendir diye ümit ediyorum.kısmet artık. sonuçta promen k için söyleyeceğim şey ETKİLİ BİR ÜRÜN.

Merhaba hic sperm sayısı cıkmamıs ve promen k kullanıp sayı cıkmıs olan varmı

merhaba dün kaan aydos hocaya gittik. dinledi eski testlerimize baktı.umutlu konuştu açıkcası. sayının çok önemi olmadığını önemli olanın hareketi arttırmak olduğunu söyledi. impryl ve sperra adında iki ilaç verdi 20 gün sonrada test vericez.18 hazirandada testin sonucuna göre bakıcaz artık ilac etkili olmuşmu diye . promen k yı da söyledim. onu şimdilik bırak dedi olmadı sonuçlara göre bende yazarım dedi. mümkün olduğunca yardımcı olmak için yazıyorum. malum insan sürekli araştırıyor kendi derdine benzer şeyler yaşayan birini bulmaya çalışıyor.tüp bebeği iyiki yaptırmamışsınız sonuç aynı olurdu. 6ay kadar normal gebeliğe bakalım dedi hatta 9 ay içerisinde normal yolla gebe kalabilirsiniz çok ciddi bi probleminiz yok dedi. olmadı tüp bebeğe bakarız dedi.

Merhaba konunun üzerinden baya geçmiş inş görür cvp verirsiniz keçiboynuzu kürü dediğiniz kaynatıp mi içti yoksa pekmez şeklinde mi yedi bizde aynı ilacı aldık yeni

Merhaba keçi boynuzu kürü dediğiniz nedir kaynatiyor musunuz nasıl kullanmalıyız sizinle benzer durumdayiz

internete girip bunları yazabildiğinize göre google keçiboynuzu kürü yazıp araştırabilirsiniz. dünya kadar bilgi var bununla alakalı. pekmez diil suda kaynatıp içiliyor.ilk hafta günde 2 kere sonra günde 1 kere. 3 ay kaynatıp içsin eşin.sonra arada bir içebilir.geçmiş olsun

merhaba bilgilendirmek için yazıyorum.dediğim gibi derdi aynı olan birilerine yol göstermek amacım. test sonucu çıktı. DNA kalitesi bozuk ilaçla düzeltilebilir dedi.ilaçlarımızın yanına klomen de ekledi 1 ay kullanın bir test daha verin dedi. 14 ağustosta sonuçları göstericez duruma göre bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…