Erkek İnfertilitesi Promen K kullanan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dilek0187

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2017
2
0
1
37
Merhaba arkadaşlar aranızda eşi promen K kullanan var mi kadim dogum doktoru verdi sperm
IMG_20170525_121110.webp
hareketliliği icin

Dilek0187 Dilek0187 merhaba arkadaşım,
bizde dün Dr. Kaan aydos'a gittik daha önce başka ilaç vermişti dna hasarını temizlemiştik ama şimdi bu ilacı verdi bizde devam edip hasarsızlığı kontrol altında tutamak için. siz kullandınız mı çoğu eczanede bulunmuyor nasıl temin ettiniz?

Merhabalar başlığı yeni gördüm. Bize de smyrna art dan sperm haraketlikiği için verdiler ama hakkında tek bir yorum bulamadım. Ayrıca eczacılar da bilmiyor. İçerik olarak proxeed yada opstravent daha zengin gibi. Kullanıp fayda gördünüz mü? Ben biraz şüpheciyim bu konuda.

merhabalar benim eşimede verdi doktorumuz. daha önceden promotil ve proxeed kullanmıştık fayda etmedi malesef. bu ilaç yeni çıkmış ama içeriklerde pek bir degişiklik yok malesef :/ ayriyetten bununla beraber bol ceviz fındık keçiboynuzunu tavsiye etti

merhabalar benim eşimede verdi doktorumuz. daha önceden promotil ve proxeed kullanmıştık fayda etmedi malesef. bu ilaç yeni çıkmış ama içeriklerde pek bir degişiklik yok malesef :/ ayriyetten bununla beraber bol ceviz fındık keçiboynuzunu tavsiye etti
Sizin de sperm hareketliliği mi? Kaç ay kullandınız?
Biz doktoru bıraktık. proxeed aldık. Hatta bugün 2. Kutuyu aldım. Biraz vitamin takviyesi e vitamini, Çinko, keçiboynuzu filanla kendi haline bırakalım dedik. Hayırlı haber işallah hepimize. Tez zamanda...

Sizin de sperm hareketliliği mi? Kaç ay kullandınız?
Biz doktoru bıraktık. proxeed aldık. Hatta bugün 2. Kutuyu aldım. Biraz vitamin takviyesi e vitamini, Çinko, keçiboynuzu filanla kendi haline bırakalım dedik. Hayırlı haber işallah hepimize. Tez zamanda...
amin inşallahhhh. bizim sayılarda sıkıntı var denemediğmiz seyler kalmadı bir dönem biraz yükselmişti snra yine aynı.:/ 3 -4 ay kullanmştık diğerlerini bunda daha ilk ayımız. doktor yumurtalarım içinde ilaç vermişti şimdi bekliyoruz adet olmayı :KK43:

benim eşime verdi doktor Eylül'de tüp bebek deneyeceğiz bakalım sonuç ne olacak. Eşimde azosperm var

Hayırlı haberler alırız inşallah. Geçenlerde birisiyle konuştum esinde hiç sperm yokmuş ameliyatla alınmış .tup bebek yapıldı ve suan ikizlere hamile:KK68: Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Kizlar merhaba. Bizde önce proxeed kullandık faydası olmadı. Esimde sperm şekil bozuklugu var. Urolog bu ilacı verdi üç aylık kullan dedi bakalım fayda edecek mi. Üç ayda gebe kalmassam aşılama dedi

Kizlar merhaba. Bizde önce proxeed kullandık faydası olmadı. Esimde sperm şekil bozuklugu var. Urolog bu ilacı verdi üç aylık kullan dedi bakalım fayda edecek mi. Üç ayda gebe kalmassam aşılama dedi

Hayırlısı olsun insallahcanm Bizdede o ilaç ise yaramamisti cokta etkili bir ilac degiller yani.daha oncelerden erkeklere bunun ignesi varmisti suan yok malesef ://

Hayırlısı olsun insallahcanm Bizdede o ilaç ise yaramamisti cokta etkili bir ilac degiller yani.daha oncelerden erkeklere bunun ignesi varmisti suan yok malesef ://
Of ya. Nasıl bir dertmis bu. Hiç aklımıza gelmezdi. Morfoloji nedir onuda bilmezdik. Herşeyin hayırlısı bakalım artık canim

Promen K yı Acibadem İnternational da eşime önerdiler. Sperm hareketliligi , sayısı ve şekli için oksidatif stress e karşı glutatyon içerdiği için hekim önerdi. 2. ayın sonunda sperm sayısı 2 kata yakın arttı teşekkür ediyoruz güncel tıbbi takip eden hekimlere. İnfertilite ve libido problemi yaşan herkes kullanmalı bence.

Merhaba arkadaşlar aranızda eşi promen K kullanan var mi kadim dogum doktoru verdi spermEki Görüntüle 1999988 hareketliliği icin

Forumlar>Aile Planlaması>
Promen K kullanan var mı?
Konu Takip İptal
< Önceki12

1. 11 Ağustos 2017
    Konu Sahibi : Dilek0187

2. Anne kazÜyeÜye

Of ya. Nasıl bir dertmis bu. Hiç aklımıza gelmezdi. Morfoloji nedir onuda bilmezdik. Herşeyin hayırlısı bakalım artık canim

11 Ağustos 2017Şikayet EtFavorilere Ekle
    Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla

Az önce
    Konu Sahibi : Dilek0187

3. murnes80Yeni ÜyeÜye
    Yeni
    Promen K yı Acibadem İnternational da eşime önerdiler. Sperm hareketliligi , sayısı ve şekli için oksidatif stress e karşı glutatyon içerdiği için hekim önerdi. 2. ayın sonunda sperm sayısı 2 kata yakın arttı teşekkür ediyoruz güncel tıbbi takip eden hekimlere. İnfertilite ve libido problemi yaşan herkes kullanmalı bence.

Az önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla

< Önceki12

Merhabalar bugün Kaan Hoca önerdi bize de. Eşimde azosperm var. İğneleri yanısıra her gün bu vitamini almasını söyledi. Hormonların artması için sanırım. Bir de cinsel gücün artması için. İnternette 165 lira görünüyor fiyatı. Devlet bunu karşılıyor mu acaba?

Merhaba eşimin 2 ay proxeed plus 1 ay promen k kullanması sonucunda mutlu sonuca ulaştığımızı belirtmek isterim. Tabi bu sırada keçi boynuzu kürüne de devam ettik ancak bana sorarsanız promen k içerik ve hammadde kalitesi bakımından daha üstün bir ürün.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bu ürünün yakın zamanda içeriği değişti mi biliyor musunuz. benim aldığım ürün şu şekilde imiş
Levanasalus
Promen K 30 Saşe
Besin Değerleri
Servis Miktarı: 1 saşe
Paketten Çıkan Servis Sayısı: 30
Bir Servis için Besin Değerleri % Günlük Değer*
L-Karnitin 1 g **
L-Arjinin 0,3 g **
E Vitamini 100 mg 833%
C Vitamini 250 mg 312%
Koenzim Q10 15 mg **
Glutatyon 75 mg **
Beta Karoten 2,5 mg **
B12 Vitamini 10 mcg **
Çinko 7,5 mg **
A Vitamini 500 mcg **
B6 Vitamini 5 mg **
D3 Vitamini 5 mcg **
Folik Asit 400 mcg **
Selenyum 50 mcg **
* Günlük değerler 2000 kalorilik diyet için hesaplanmıştır.
** Günlük değerler belirlenmemiştir.

Back
X