• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktinim hakkinda yardim edin lutfen

Kızlar konuyla alakalı değil ama. Hormon testine adetin 4. Günü gitsem doktor baakar mı

Bakar kuzum ben bakar diye biliyorum
2 ve 3. Güne göre çıkan sonuç 4.gün farklı çıkar ona göre mi değerlendirir acaba. Bugün soracaktım öğleden sonra doktor yoktu. Pazartesi gideyim diyorum eğer bakmazsa boşuna da gitmek istemiyorum çünkü yakın değil merkezde oturmuyorum. Ay bilemedim 😢

2 ve 3. Güne göre çıkan sonuç 4.gün farklı çıkar ona göre mi değerlendirir acaba. Bugün soracaktım öğleden sonra doktor yoktu. Pazartesi gideyim diyorum eğer bakmazsa boşuna da gitmek istemiyorum çünkü yakın değil merkezde oturmuyorum. Ay bilemedim 😢
Canım baktım netten genelde 2,3. Günlerde yapılıyor

Prolaktinin 2inci gün şartı yok, her zaman bakılabiliyo ama çok yüksek çıkmamış ki zaten boştan yere stres yapma streste yükseltiyo prolaktini. Sütyenin rahatsızsa o bile yükseltiyo. Bence yüksek sayılacak bi değer değil. Benim de hipofiz adenomundan ötürü yüksekti ama sizin değeriniz sınırı çok aşmamış ki
Merhaba ne kadar sürede hamike kaldınız acaba

Herkese merhaba. Hormon değerlerim
estradiol 24.12
fsh 6.48
lh 5.01
prolaktin 79.01
şeklinde çıktı. bu şekilde hormon sonuçları çıkanlar bilgilendirebilir mi? doktora çarşamba günü gideceğim ama tedirgin oldum, bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim. prolaktin yüksek olduğu için tekrar test ister mi doktor? polikistikten şüpheleniyordu aslında ama hormon değerleri polikistik gibi mi?

Back