Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba benim de bi tık yüksek çıkmıştı prolaktin, sizin kaçtı bu kadar düştüProlaktin değerim hormon testimde yüksek çıktıktan sonra bir ay dostinex kullandım ve 0.3e geriledi bu değer çok düşük değil mi gebeliğe engel olur mu normale döner mi
Benim sizden de yüksekmiş inşallah size de nasip olurÇok tebrik ederim hayırlı olsun darısı başımıza
Malesef bilmiyorum benim regli olduğum zaman kan tahlili almıştı ve o ilacın içinde iki adet vardı bölerek toplamda 4 kerede içtim 2 haftada bitti yan etkisini görmedim sonrasında da tekrar kontrol etmedim değer kaç diyeTeşekkür ederim değerin bu kadar düşmesi normal mi bir bilginiz var mı
Peki teşekkür ederimMalesef bilmiyorum benim regli olduğum zaman kan tahlili almıştı ve o ilacın içinde iki adet vardı bölerek toplamda 4 kerede içtim 2 haftada bitti yan etkisini görmedim sonrasında da tekrar kontrol etmedim değer kaç diye
Merhaba benim regl düzenli yumurtlama var hiçbir sorun yok ama prolaktin 40 çıktı . İlaca başlicam yakında . Düşürülünce tekrar yükselir mi acaba iyice korktum ama şaşırdığım olay şu, gebeliği engelliyor çünkğ yumurtlamayı zorlaştırıp regl i geciktiriyor diyorlar . Bende regl var yumurtlama var sağlıklo büyüyor sorım yok . Bu durumda prolaktin yine fe gebeliğe engel midirProlaktin değerim hormon testimde yüksek çıktıktan sonra bir ay dostinex kullandım ve 0.3e geriledi bu değer çok düşük değil mi gebeliğe engel olur mu normale döner mi