- 4 Mayıs 2024
- 209
- 73
- 13
- Konu Sahibi pamilyaponca
Bir problem varsa yaşın istersen 20 olsun istersen 30 fark etmez.. madem bu ise girismissiniz ve doktor sizden bir takım seyler istiyorsa en kısa zamanda yaptırın temiz bile ciksa kafaniz rahatlar. Rahim filmi farkli hormon testi farklı. Hormon testlerinde sorun ciksa dahi rahminde de bir problen var sayarsak ikisinide takip ettirirsin uzamamis olur konu. Mesela simdi gittin diyelim hormonda sorun var tedavi 3 4 ay veya 6 ay kadar surdu ancak toparladi diyelim sonra rahim filmine hazirlicaksin kendini gidiceksin derken oldumu o 7 ay 8 ay sonrasinda orda da bi problem oldu diyelim onunda tedavisi en kotu ihtimallerle konusuyorum 6 ay surdu nerden bakdan 1.5 yil atıyor ve sen durum uzadikca dahada stresli olcaksin.. Rabbim sorunsuz atlatmani guzel sonuclarla karsilasmani nasil etsin inşallah.. benimki nscizane oneri fikir tabiki sen daha iyi bilirsin nasil yapmak istersen.Kızlar merhaba 10 aydır gebelik deniyorum ve olmuyor dün doktora gittim muayene etti ve vajinal muayenede bir sorun görmedi. Prolaktin bakmış 31.8 çıktı. Şimdi hormon testi ve HSG söyledi ama önce sizce hangisini yaptırmalıyım, özele gittim hsg de yüksek fiyatlar acaba önce hormon baktırsam diye düşündüm siz ne dersiniz bilgisi olan var mıdır