Hormon değerleri ve klomen

Hmm tşk ederim canım senin belirtilerin falan var mi
Canım sende 5 nisandan beri yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı var ilk kez oluyor 7 nisanda kontrole gittim doktor çatlamış mutlaka değerlendir dedi ama ondan sonrada akıntı devam etti bu belirti mi bilmiyorum ama farklı olarak akıntı var sadece

Canım sende 5 nisandan beri yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı var ilk kez oluyor 7 nisanda kontrole gittim doktor çatlamış mutlaka değerlendir dedi ama ondan sonrada akıntı devam etti bu belirti mi bilmiyorum ama farklı olarak akıntı var sadece
Bende hamile olduğum ay akıntı fazlalaşmisti

Ağrı vardı batma gibi sanki içimde top gibi bişey var da baskı yapıyor gibi yumurtlama akıntısından 2 gün sonra çatlıyor benimki ondanda anlıyorum
Bugun tekrar gitirm.canim doktora yumurta çatlamış 3gun üst üste değerlendir dedi bakalım inşallah bu ay tutar

Banada 12 gün sonra gel dedi ama bilemiyorum ya erkenden öğrenmek istemiyorum aslında
Aynen öyle bende oğlumda erken öğrendim bir hafta sonra kese vardı bebek yoktu 10gun sonra daha kalp atışını duyduk ne bileyim geç öğrenmek bir yandan da çok güzel inşallah Allah bize sabır versin de erken öğrenmek için cabalamayiz ama elimde değil aklım fikrim olucak mi olmayacak mi

Aynen öyle bende oğlumda erken öğrendim bir hafta sonra kese vardı bebek yoktu 10gun sonra daha kalp atışını duyduk ne bileyim geç öğrenmek bir yandan da çok güzel inşallah Allah bize sabır versin de erken öğrenmek için cabalamayiz ama elimde değil aklım fikrim olucak mi olmayacak mi
Aynen canım yaa bende öyle sürekli varmı yokmu diye düşünüyorum 1 hafta nasıl geçecek bakalım

Back
X