- 8 Nisan 2021
- 487
- 310
- 53
Hmm tşk ederim canım senin belirtilerin falan var miProgestoron ilacı diye biliyorum hiç kullanmadım canım bebek tutunsun diye olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm tşk ederim canım senin belirtilerin falan var miProgestoron ilacı diye biliyorum hiç kullanmadım canım bebek tutunsun diye olabilir
Canım sende 5 nisandan beri yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı var ilk kez oluyor 7 nisanda kontrole gittim doktor çatlamış mutlaka değerlendir dedi ama ondan sonrada akıntı devam etti bu belirti mi bilmiyorum ama farklı olarak akıntı var sadeceHmm tşk ederim canım senin belirtilerin falan var mi
Bende hamile olduğum ay akıntı fazlalaşmistiCanım sende 5 nisandan beri yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı var ilk kez oluyor 7 nisanda kontrole gittim doktor çatlamış mutlaka değerlendir dedi ama ondan sonrada akıntı devam etti bu belirti mi bilmiyorum ama farklı olarak akıntı var sadece
Bilmiyorum ki canım bakalım nasıl bır sonuç alacağım merakla bekliyorum senin kontrol ne zamanBende hamile olduğum ay akıntı fazlalaşmisti
Sürekli gelen bir akıntı miydi bende günde 1 2 kere çok ıslandığımı hissedip gidiyorum la da rastgele tuvalette fark ediyorum bu akıntı belirtidir inşallah yaaBende hamile olduğum ay akıntı fazlalaşmisti
Aynen dediğin gibi inslalah bu sefer güzel sonuclar alırız bu aySürekli gelen bir akıntı miydi bende günde 1 2 kere çok ıslandığımı hissedip gidiyorum la da rastgele tuvalette fark ediyorum bu akıntı belirtidir inşallah yaa![]()
İnşallah canım ya çok istiyoruz bu ay kavuşuruz kuzucuklaraAynen dediğin gibi inslalah bu sefer güzel sonuclar alırız bu ay
Canım senin ne. Gibi belirtiler vardı çatlama günüİnşallah canım ya çok istiyoruz bu ay kavuşuruz kuzucuklara
Ağrı vardı batma gibi sanki içimde top gibi bişey var da baskı yapıyor gibi yumurtlama akıntısından 2 gün sonra çatlıyor benimki ondanda anlıyorumCanım senin ne. Gibi belirtiler vardı çatlama günü
Bugun tekrar gitirm.canim doktora yumurta çatlamış 3gun üst üste değerlendir dedi bakalım inşallah bu ay tutarAğrı vardı batma gibi sanki içimde top gibi bişey var da baskı yapıyor gibi yumurtlama akıntısından 2 gün sonra çatlıyor benimki ondanda anlıyorum
Ayy hadi inşallah canım kaçıncı gününde bugunBugun tekrar gitirm.canim doktora yumurta çatlamış 3gun üst üste değerlendir dedi bakalım inşallah bu ay tutar
13gun kaldı batAyy hadi inşallah canım kaçıncı gününde bugun
16gun bnc çatlama oldu dün aşırı derecede sancım vardiAyy hadi inşallah canım kaçıncı gününde bugun
Hmm yakınız bu ay benimde 8 gün var13gun kaldı bat
Sancın varsa dün çatlamıştır bende sancım vardı çünkü16gun bnc çatlama oldu dün aşırı derecede sancım vardi
Sancın varsa dün çatlamıştır bende sancım vardı çünkü
Evet bakalım hakkımızda hayırlısı 9gun sonra kontrol gel dedi beta HCG bakariz dedi ama bnc bn gitmeyeceğim test yaparım olursa giderimHmm yakınız bu ay benimde 8 gün var
Banada 12 gün sonra gel dedi ama bilemiyorum ya erkenden öğrenmek istemiyorum aslındaEvet bakalım hakkımızda hayırlısı 9gun sonra kontrol gel dedi beta HCG bakariz dedi ama bnc bn gitmeyeceğim test yaparım olursa giderim
Aynen öyle bende oğlumda erken öğrendim bir hafta sonra kese vardı bebek yoktu 10gun sonra daha kalp atışını duyduk ne bileyim geç öğrenmek bir yandan da çok güzel inşallah Allah bize sabır versin de erken öğrenmek için cabalamayiz ama elimde değil aklım fikrim olucak mi olmayacak miBanada 12 gün sonra gel dedi ama bilemiyorum ya erkenden öğrenmek istemiyorum aslında
Aynen canım yaa bende öyle sürekli varmı yokmu diye düşünüyorum 1 hafta nasıl geçecek bakalımAynen öyle bende oğlumda erken öğrendim bir hafta sonra kese vardı bebek yoktu 10gun sonra daha kalp atışını duyduk ne bileyim geç öğrenmek bir yandan da çok güzel inşallah Allah bize sabır versin de erken öğrenmek için cabalamayiz ama elimde değil aklım fikrim olucak mi olmayacak mi