Canım iyi akşamlar öncelikle geçmiş olsun benimde 6 ay önce prolaktinim 26 idi doktor yaşına göre yüksek çıkmış diğer ay tekrar bakalım dedi sonra ki ay 40 çıktı ilaç yazmayacağım böyle takip edelim diğer ay tekrar gel dedi ve en son 90 çıktı tabi ben kendi kendime stres yaptım doktorum böyle konuşarak beni çok strese sokmustu çok donuk ve soğuk bir kadındı ayrıca neyse yine ilaç vermedi nörolojiye yönlendirdi prolaktin ufak bir kist yapmıştı ve sol gözümde görme kaybı çıkmıştı halbu ki ben hiç hissetmemistim sinirlendim doktoruma gitmedim beni oyalayıp durdu ilaç vermedi bu kadar yükseldi diye sonra testereli dişli Aslan pençesi otundan aldım aktardan sadece 1 gün kullandım ondan da vazgeçtim araştırdım internetten perhiz yaptım kola hurma cips vs hepsini kestim yemedim özellikle her gün 1 tane soda içiyordum içmedim ve kafamdan sildim bu durumu başka doktora da gitmedim o sürede 2 ya da 3 ay sonra tekrar baktırdığumda 22 çıktı
Sen tabiki doktoruna git tedavini ol mutlaka ama kafana takma taktıkça daha çok strese girip yükseltirsin ve mutlaka perhiz yap ben ilaçsız tedavisiz düzelttim ama herkeste aynı olmayabilir
Sen yine de dikkat et sağlıklı beslen testere dişli Aslan pençesi otunu araştır belki faydasını görürsün
Tekrardan çok geçmiş olsun