- Konu Sahibi Redkalonchoe
hakkinizda insallah hayirlisi neyse o olsun. ben kadin dogum kontrolünde kullandim bu ilalci ve benim prolaktin degerim hic bir zaman 13 kadar düsmedi. benim cevremde baska arkadaslarda var doktoru diyormuski 0-5 arasinda olacak düsürebildigimiz kadar düsürecegiz hamilelik olusmasi icin.Haklısınız bir meşguliyet bulmak şart, bende 2 defa dostinex kullandım ancak sadece 1 defa 13e düşürebildik ve çok kısa sürede tekrar yükseldi ilk başlarda kadın doğum doktorum ile bu durumu yürütüyorduk sonrasında endokrinojiye gittim tavsiye üzerine şuan endokrin kontorlünde devam ediyorum doktor 2 ay daha böyle bekleyelim eğer bir sonuç olmazsa tekrar ilaca başlarız bu sefer düzenli kullanıma ve hamilelik oluştuğu an keseriz bir sorun olmaz dedi. Siz kadın doğum kontoründemi hamile kaldınız yoksa endokrinede gittiniz mi?
benim degerim 38 di ve 2 dostinex hapi kullandiktan sonra 28 e düstü ve doktorum bu bizim icin yeterli daha fazla düsürmeye gerek yok dedi. yani dolayisiyla hamile kalinca keseriz kullanmazsin gibi konusmalar gecmedi aramizda. zaten cok agir ve etkili bir ilac bu yüzden 2 hap bile yeterli geldi bana.
bende hamilelik olustu, cok düsük olmadigi halde. demekki cok düsük olmasi gerekmiyormus diyorum.