Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prolaktin için adetin .günü olması gerekli çünkü ben gittim doktor adet zamani gel demistiProlaktin ve troit için adetli olmak önemli değil
aynen bende bugün hormon kontrol için dr a gittim.kan tahlili yaptırdım ama adetli değildim.adetli yada adetsiz farketmiyo anlıycanız arkadaşlar.Prolaktin ve troit için adetli olmak önemli değil
Endokrin doktoru banada adetli gel demisti ben onun yalancisiyim:) internette çünkü hormon testleri ne 3.günü 2.gunu bakılır yaziyorO zmn bazı doktorlar aptal çünkü endokrin doktoru bana prolaktin için adetli olman şart deqil dedi
yarın belli olucak canm.insallah düzene girmiştir ya.girmiştir de insallah hamilelik tedavisine başlayabilirim.birbirimize dua edelim kızlarr..Sonuçların nasl çıktı senin cnm
vall canm bende öyle biliyordum sonra bunun pek önemli olmadığını öğrendim yani.öyleyken de yapıyolr böyleykende.Endokrin doktoru banada adetli gel demisti ben onun yalancisiyim:) internette çünkü hormon testleri ne 3.günü 2.gunu bakılır yaziyor
Hadi ya o zaman bi adetli bi adet siz gidip bakmak lazım fark varmı diyevall canm bende öyle biliyordum sonra bunun pek önemli olmadığını öğrendim yani.öyleyken de yapıyolr böyleykende.
amin tatlım..bırak 21 i canm 25 i küçük diolar ya.otuza doğğruuu gidicez küçüksün diolr dahaa. 1,5 yıldır istiyorz bizde ama tıkk yokkk...içim içimi yiyorm neden olmuyo die ama millet anlamıyoki insanın derdindn iştee :-(RABBİM büyüktür inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler veririrz birbirimize kızlar yaşım daha küçük diyolar ama bnce deqil 21 yaşındayım anne olmak istiyorum dualarimda inşallah sizlerde olacaksiniz
ozaman gider yaptırırsın tatlım farkı görüp neticeye varır dr la görüşürsün her dr da bir değil..şahsen gidip bugün kendim yaptırdım üstelik doç.dr un yönlendirmesiyle..Hadi ya o zaman bi adetli bi adet siz gidip bakmak lazım fark varmı diye
Yok tatlım dogrudur bişey diyemem ben bayan bana öyle dedi o yüzden söyledimozaman gider yaptırırsın tatlım farkı görüp neticeye varır dr la görüşürsün her dr da bir değil..şahsen gidip bugün kendim yaptırdım üstelik doç.dr un yönlendirmesiyle..
aynen yaa eşimde öyle bi bakıma deli oluyo tabi çok istiyo ama belli etmiyo tabi adamlar canm.bende üzüldüğümü takmadığımı belli etmemeye çalışıyorum maalesef bazen beceremiyorm işte çevremden de duydukça o hamile bu hamile falan giriyorm krize resmen..aşılama için nekadar ay evli kalma gereği olduğunu zannetmem canm yani şöyle ki,,baktılar normal yolla olmuyosa aşılama öneriyolar die düşünüyorm ben.. nekadarlık evlisin canm.nezamandr istiyon bebk..Aynen bizim durumumuzda olmayan anlamaz ki eşim bile takma kafaya olur olur diyo ama işte aşılama yapmak istersek kaç ay evli olmamız gerekiyo acaba
Teşekkür ederim yorum için. Evet adetli değilken yapıldı dediğiniz gibi moral bozucu oluyo böyle. Adetli değilseniz fsh lh değerlerini ciddiye almayın yanıltır diyo her yerde. Kasıktan ultrasonla bakıldı her hangi bir kistik oluşum görülmedi. Tüy problemim de yok. Kilo fazlalığım var biraz ama çok değil. Tek sorunum tiroit ilacı kullandıktan sonra bugun itibariyle adetimin 38 gün gecikmiş olması...Adetli iken yapılmadı neden yaptirip seninde böyle dusunmene sebep oldu bu doktor herhangi kistin vs varmi yada Kilon tüy problemin canim
Teşekkür ederim yorum için. Evet adetli değilken yapıldı dediğiniz gibi moral bozucu oluyo böyle. Adetli değilseniz fsh lh değerlerini ciddiye almayın yanıltır diyo her yerde. Kasıktan ultrasonla bakıldı her hangi bir kistik oluşum görülmedi. Tüy problemim de yok. Kilo fazlalığım var biraz ama çok değil. Tek sorunum tiroit ilacı kullandıktan sonra bugun itibariyle adetimin 38 gün gecikmiş olması...
hmm peki canm anladım..yavaştan başlamışsın hormon tedavisine.hiç yoktan bunu öğrenmiş olmuşsun canm ben gibi..ama insallaah düzelir yaa.benmde sonuç belli olmuşş.. prolaktin sıfıra kadar düşmüş bu aşamada ne tedavi yaparlar bilmiyormm..7 aylık evliyim cnm 7 aydırda istiyorum cnm