Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk okuyan benim demek 30 tane okudum kızlar sıra sizlerde arkadan gelin bakalım
Gusel Allah razı olsun bu dua önce senden mi başlayacağız iş yerinde pek okuma durumum olmaya bilir akşamları okurum ve ne kadar okuduysam haber veririm ..İş yerinden çıktısını alırım yalnış okumak istemiyorum bütün dualar yerini bulur inşallah.....Güzel bir düşünce teşekkürler
ARKADASLAR BILIYORSUNUZ HEPIMIZIN SORUNU AYNI BEBEK :CüvCüv::ecrin_bebek:
BIZDE DOREMI VE ANEMONE ARKADASLARIMLA DUSUNDUK BIRBIRIMIZE DUA EDELIM DIYE.. BILIYORSUNUZ DUNYA DUALAR UZERINDE DÖNÜYOR... DUA HER KAPININ ANAHTARI.. ONUN ICIN BIRBIRIMIZE 4444 SALAT-I TEFRICIYE DUASINI OKUMA KARARI ALDIK... HERKES ISTEDIGI KADAR OKUYABILIR.. BITIREN TEKRAR ALABILIR.. CEVRESINDEKILERE OKUTABILIR.. AMA ISIMLE OKUTULACAK. YANI DIYELIMKI BEN ADIM OZLEM DUAYA BASLARKEN OZLEM KARDESIMIZIN DILEGI ICIN DIYE BASLICAKSINIZ.OK ...
VE DIYELIMKI BIRI GELDI BEN SU KADAR OKUYUCAM DEDI O KISI DUAYI BITIRINCE BITIRDIM DIYECEK KI BIZLERDE ONA GORE SAYIYI TOPLAYALIM.. OKUCAM DIYIP GIDEN OLURSA BIZ BUNU MALESEF OKUNMAMIS SAYARIZ..
BIR KISININ NIYETINE BASLADIKTAN SONRA O KISININ TEFRICIYELERINI 1 HAFTA ICINDE BITIRMELIYIZ..
BU DUAYI OKUMAK ICIN ILLAKI KURAN OKUMAYI BILMEK GEREKMIYOR..
OKUNUSUNU YAZICAM ONDAN OKUYABILIRSINIZ...
Salat-ı Tefriciye
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
yanı okuyucagımız kısmı bu
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
listemiz:
1) qusel---ÖZLEM
2) doremi--- HALE
3) anemone---ŞEBNEM
4) pancuben---AYFER
5) mseda
hadı bakalım kolay gelsın rabbım okunan duaları kabul etsın...
ılk benım ıcın okunmasını ıstedı arkadaslar onun ıcın ılk kendımı yazdım adım özlem adıma dua edıceksınız. SIMDIDEN OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN
prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:
1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-)
bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv
ŞUBAT ayın prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....
1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat
15-)kelebek97.............................:22 şubat
şubat ayı bekleme listemiz daha sonuçlanmadı..
dualarımız bekleyen tüm arkadaşlarımıza............ :Saruboceq:
canlarım herkese günaydın........... Şeniz
bugün yokum, günüm var güne gidicem, gezeyim biraz... hihoyyyt
haber vereyim dedim, akşama anca görüşürüm sizlerle..
quselcim, başlayabilirsem evden çıkana kadar az biraz duamızı okumayı düşünüyorum..
hiç olmadı, akşam eve geldiğimde kesin başlıyorum allahın izniyle..
ve hergün en az 20 kere okusak bile, 1 haftaya kalmadan biter..
dün akşam çok içim rahat uyudum, bilmiyorum ama bu dua okumadan daha beni motive etti..
Günaydın canım sana iyi gezmeler ,,,,Çık dolaş hava al bende duanın çıktısını aldım Akşam tesbihi alıp tamamlayabilirsem 100 yaparım 4444 kere 1 hafta içinde biter inşallah hayırlısıyla
Allah razı olsun arkadaşım...
çok iyisin, çok ama çok saol..
benimde sabah ilk işim okumak olucak..
peki nasıl niyet ediyoruz tam olarak şimdi?
tatlım şimdi özlem için dua ediyoruz ya niyeti: ALLAH ım özlem arkadaşımızın isteklerinin yerine gelmesi için niyet ettim diyorsun zaten dün sohbettede qusel böyle niyet edileceğini söylemişti
günaydın kızlar nasılsınız bugün . kahvaltıdan sonra birazda ayılınca başlayacağım dua etmeye :)
bende öyle düşünüyorum canım.. 1 haftaya bile kalmaz kanımca :)
ama hiç olmadı az okusak bile yine 1 haftayı geçmez ki biz bu gazla dediğin gibi günde 100 okuruz..
hemen bitirelim ki sıradaki tüm arkadaşlarımıza da çok beklemeden gelsin dimi ama..
:))
hoşgeldin tatlım.. ayıl bakalım, sakin kafayla daha iyi okunur hem.. ben gece 4,30 da uyudum ve 6 da kalktım.. daha sonra hiç uyuyamadım...
şimdi uyku bastırmaya çalışıyor ama uyumuycam, pc nin başında kahvaltı yapıyorum, daha hazırlanıcam, gezmeye gidicem.. of ne kadar zor geliyooo..
Bir bakmışşın dua edince yada ederken hamile bile kalmışızdır Rabbim gönlümüze göre versin en kısa zamanda dün sol kasığım ağrıyordu evde dolandım durdum gece 3 e kadar bugünde sağ kasığım ağrıyor dolaşmak iyi geliyor otururken felaker ağrım var ve bol su içiyorum.....:Saruboceq:
gezmeye gidince açılırsın tatlım bende gece 1 de yattım 9 da kalktım ama hala uykum var gece çok uyanıyorum nedense deliksiz uyuyamıyorum :bbo:
ozaman şöyle desek:
''Niyet ettim niyet eyledim Allah rızası için Özlem arkadaşımın yüreğindeki dileğin olmasına''
böyle olurmu kızlar???
aman yanlış yapmayayımda..
bide bu duaya başlamadan önce niyet etmek adına namaz falan kılmak gerekiyormu, dün gece nette öyle bir şeye denk geldimde..
Dua etmen yeterli canım bende baktım bazı yerlerde abdest alınır da diyor ama dualar herzaman istediğin yerde (tuvalet hariç) okunabilir.Niyet ettiğin zaman benim bildiğim olursa şükür için 2 rekat namaz kılınabilinir.Yada şöyle olabilir Niyet ettim ALLAH RIZASI için ÖZLEM ARKADAŞIMIN DİLEĞİNİN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE :Saruboceq::Saruboceq:
ARKADASLAR BILIYORSUNUZ HEPIMIZIN SORUNU AYNI BEBEK :CüvCüv::ecrin_bebek:
BIZDE DOREMI VE ANEMONE ARKADASLARIMLA DUSUNDUK BIRBIRIMIZE DUA EDELIM DIYE.. BILIYORSUNUZ DUNYA DUALAR UZERINDE DÖNÜYOR... DUA HER KAPININ ANAHTARI.. ONUN ICIN BIRBIRIMIZE 4444 SALAT-I TEFRICIYE DUASINI OKUMA KARARI ALDIK... HERKES ISTEDIGI KADAR OKUYABILIR.. BITIREN TEKRAR ALABILIR.. CEVRESINDEKILERE OKUTABILIR.. AMA ISIMLE OKUTULACAK. YANI DIYELIMKI BEN ADIM OZLEM DUAYA BASLARKEN OZLEM KARDESIMIZIN DILEGI ICIN DIYE BASLICAKSINIZ.OK ...
VE DIYELIMKI BIRI GELDI BEN SU KADAR OKUYUCAM DEDI O KISI DUAYI BITIRINCE BITIRDIM DIYECEK KI BIZLERDE ONA GORE SAYIYI TOPLAYALIM.. OKUCAM DIYIP GIDEN OLURSA BIZ BUNU MALESEF OKUNMAMIS SAYARIZ..
BIR KISININ NIYETINE BASLADIKTAN SONRA O KISININ TEFRICIYELERINI 1 HAFTA ICINDE BITIRMELIYIZ..
BU DUAYI OKUMAK ICIN ILLAKI KURAN OKUMAYI BILMEK GEREKMIYOR..
OKUNUSUNU YAZICAM ONDAN OKUYABILIRSINIZ...
Salat-ı Tefriciye
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
yanı okuyucağınız dua bu:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
listemiz:
1) qusel---ÖZLEM
2) doremi--- HALE
3) anemone---ŞEBNEM
4) pancuben---AYFER
5) mseda
hadı bakalım kolay gelsın rabbım okunan duaları kabul etsın...
ılk benım ıcın okunmasını ıstedı arkadaslar onun ıcın ılk kendımı yazdım adım özlem adıma dua edıceksınız. SIMDIDEN OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUNokuyan arkadaşlarımız:::
1-epsus: 30 tane
2-doremi: 30 tane
3-anemone: 30 tane
4-pancuben: 12 tane