Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

canım yediğin bişeyle alakalı olabilir.
benimde arada bir olur, zor yetişirim wc ye

kızlar ben gidip hastaneden sonucumu alacağım ulaşamıyorum görümceme görüşürüz gelince

Anladım canım benim de sanırım bende de öyle regli önce si ishal gibi olurum regli sonrası da ishal gibi oluyor ama kasık ağrım felaketti zor yetiştim.İlişki sonrasında da acaba dedim Spermler bu şeklide mi dışa çıkıyor merak ettim akıntı ile birlikte....Thank you Girlsssss ....:))) Muckss:teytey::1hug::asigim:

canım bir hamilelik belirtiside adette yakın kabız olmak...
hemde öyle böyle değil.. gaz sancısı çok olur..
fazla kabız olmayan benim tarafımdan birebir yaşanmış bir belirtidir.
aklınızda bulunsun.
:jeyyar:

kızlar görümceme ulaştım ben ararım dedi kapattı telefonu( ama ben meraktan ölecem bide bu akşam belki giremeyebilirim misafirim olacak ama eğer nette olursanız saat 22 den sonra görüşürüz ...

Evet daha öncesi söylemiştin o zaten aklınma unutmam ben :))) Herkesin bünyesine göre de değişiyor diye biliyorum...Çünkü arkadaşım ishal olmuştu 2 .inci ayına kadar da hafta da bir kez sık tuvalete çıkıyordu ...

kızlar görümceme ulaştım ben ararım dedi kapattı telefonu( ama ben meraktan ölecem bide bu akşam belki giremeyebilirim misafirim olacak ama eğer nette olursanız saat 22 den sonra görüşürüz ...

canım ozaman 22 den sonra buluşuruz bizde..
hem pancuben 23 ten sonra daha çok musait olabilirim demişti..
benim için farketmez.. benim işim yok, beklerim sizi..

Canım ben 8 gibi olurum forumda sonra eşim gelir yemekten sonra da 22,30- 23,00 gibi yine nette olurum merakla benliyoruz anacım İNŞALLAH DÜŞMÜSTÜR PROLAKTİNİN:Saruboceq:

arkadaşlarımmm....

prolaktinle uğraşan canlarım benim.... :asigim:

bu muhabbetimizi daha doyumsuz hale getirmek için ve birbirimizi daha iyi tanımak adına,, bu akşam herkesin musait olduğu bir saatte, sohbet odasında buluşmaya ne dersiniz????....
kaydirigubbakcemile5

akşam saat 22:00'de sohbet odasında prolaktinciler olarak buluşuyoruz..
yeni arkadaşlar için söylüyorum; sohbet odasına girmezseniz tekrar tekrar deneyin, bazen biraz zor oluyor girmesi...
(boş olan bir odada, o yüzden şuan isim veremiyorum, ben toplarım hepinizi... )

musait olan arkadaşlarla 20:00 de görüşebiliriz..

Son düzenleme:
Canım ben 8 gibi olurum forumda sonra eşim gelir yemekten sonra da 22,30- 23,00 gibi yine nette olurum merakla benliyoruz anacım İNŞALLAH DÜŞMÜSTÜR PROLAKTİNİN:Saruboceq:

inşallah tatlım inşallah düşmüştür ben meraktan öleceğim ama offff aramadı daha

kızlar yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn prolaktinim 2.89 çıkmış ve dr tam olması gereken değer demiş oleyyyyyyyyy

kızlar yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn prolaktinim 2.89 çıkmış ve dr tam olması gereken değer demiş oleyyyyyyyyy

ahhh canımmmmmmmmm....
ne kadar sevindim anlatamammmm....
işte bu :lepi:
hadi bakalım gelsin bebişşşş...
kaydirigubbakcemile3

ahhh canımmmmmmmmm....
ne kadar sevindim anlatamammmm....
işte bu :lepi:
hadi bakalım gelsin bebişşşş...
kaydirigubbakcemile3

ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLDUM REKOR BENDE ŞİMDİLİK 0,6 PROLAKTİNİMM . HADİ HAYIRLISI CANIM ARTIK ÇALIŞMALARA TAM GAZ İLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:lepi::CüvCüv:sositososito:sm_cool::enbuyukkk:a.s.

tşk ederim evet tatlım hende tam gaz çalışmalara başlayacağız bu ay durmak yok hep birlikte devam:teytey:hihoyyyt:enbuyukkk:

canım çok sevndim inan seninadına inşş bebiş gelio bu ayy hayırlısı ile..bnde yarın prolaktinimi ölçtürmeye gidiorum kıslar dua edelim hepimiz için:Saruboceq:

canım çok sevndim inan seninadına inşş bebiş gelio bu ayy hayırlısı ile..bnde yarın prolaktinimi ölçtürmeye gidiorum kıslar dua edelim hepimiz için:Saruboceq:

hadi bakalım canım sende dön hayırlı haberlerle inşaallah
:Saruboceq: :Saruboceq:

teşekkür ederim canım darısı başına inşallah düşmüştür seninde prolaktinciğin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…