Canlarım bizey sorucam size
Regliniz bittikten sonra karın ağrılarınız olup ishal yada sık tuvalete çıkma(büyük abdest) oluyor mu sizde? Az önce tuvalete zor yetiştim kasıklarıma felaket ağrı girdi ve ishal gibiydim yada ilişki sonrası da olması normal mi kafama takıldı benimde :uhm::1hug:
kızlar ben gidip hastaneden sonucumu alacağım ulaşamıyorum görümceme görüşürüz gelince
tatlım almadım daha sonucu görümcem alacaktı bugün nöbette haber alınca haber vereceğim. soruna gelince ben regl e 1 hafta kala kabız olurum regl ile beraber ishal devam eder regl bittikten bir kaç gün sonra geçer bende
Anladım canım benim de sanırım bende de öyle regli önce si ishal gibi olurum regli sonrası da ishal gibi oluyor ama kasık ağrım felaketti zor yetiştim.İlişki sonrasında da acaba dedim Spermler bu şeklide mi dışa çıkıyor merak ettim akıntı ile birlikte....Thank you Girlsssss ....:))) Muckss:teytey::1hug::asigim:
canım bir hamilelik belirtiside adette yakın kabız olmak...
hemde öyle böyle değil.. gaz sancısı çok olur..
fazla kabız olmayan benim tarafımdan birebir yaşanmış bir belirtidir.
aklınızda bulunsun. :jeyyar:
kızlar görümceme ulaştım ben ararım dedi kapattı telefonu( ama ben meraktan ölecem bide bu akşam belki giremeyebilirim misafirim olacak ama eğer nette olursanız saat 22 den sonra görüşürüz ...
Canım ben 8 gibi olurum forumda sonra eşim gelir yemekten sonra da 22,30- 23,00 gibi yine nette olurum merakla benliyoruz anacım İNŞALLAH DÜŞMÜSTÜR PROLAKTİNİN:Saruboceq:kızlar görümceme ulaştım ben ararım dedi kapattı telefonu( ama ben meraktan ölecem bide bu akşam belki giremeyebilirim misafirim olacak ama eğer nette olursanız saat 22 den sonra görüşürüz ...
Canım ben 8 gibi olurum forumda sonra eşim gelir yemekten sonra da 22,30- 23,00 gibi yine nette olurum merakla benliyoruz anacım İNŞALLAH DÜŞMÜSTÜR PROLAKTİNİN:Saruboceq:
kızlar yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn prolaktinim 2.89 çıkmış ve dr tam olması gereken değer demiş oleyyyyyyyyy
ahhh canımmmmmmmmm....
ne kadar sevindim anlatamammmm....
işte bu :lepi:
hadi bakalım gelsin bebişşşş... kaydirigubbakcemile3
ahhh canımmmmmmmmm....
ne kadar sevindim anlatamammmm....
işte bu :lepi:
hadi bakalım gelsin bebişşşş... kaydirigubbakcemile3
ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLDUM REKOR BENDE ŞİMDİLİK 0,6 PROLAKTİNİMM . HADİ HAYIRLISI CANIM ARTIK ÇALIŞMALARA TAM GAZ İLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:lepi::CüvCüv:sositososito:sm_cool::enbuyukkk:a.s.
kızlar yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn prolaktinim 2.89 çıkmış ve dr tam olması gereken değer demiş oleyyyyyyyyy
canım çok sevndim inan seninadına inşş bebiş gelio bu ayy hayırlısı ile..bnde yarın prolaktinimi ölçtürmeye gidiorum kıslar dua edelim hepimiz için:Saruboceq:
canım çok sevndim inan seninadına inşş bebiş gelio bu ayy hayırlısı ile..bnde yarın prolaktinimi ölçtürmeye gidiorum kıslar dua edelim hepimiz için:Saruboceq: