canım benm anlayamadım bu illet çıktı çıkıcak dierekmi yaşıcaz bu stres bizi daha kötü yapmazmı ve hamile kalsakta prolaktin hamileliğimiz sırasında yükselirse ne olcak ben bu zaten hormonlardan dolayı yükseldiğini biliorus ozman ilaçta alamıcaz zaten şu dostinexle ilgili yazıda beni çok korkuttuu böle şeyleri okummakmi lazım acaba:1no2:
pancupencim sennde prolaktin çok yüksek deilmiş yani en azından kafaya takıcak kadar bnce sende rahat olmalısın 0 6ya düştü demişin buda çok düşük deilmi benm bildiğim düşük olmasıda ii deil ....ayyyy ben anlamıorum bu prolaktin hangi seviyede kalmalııkafamçokkarıştı
canım benm anlayamadım bu illet çıktı çıkıcak dierekmi yaşıcaz bu stres bizi daha kötü yapmazmı ve hamile kalsakta prolaktin hamileliğimiz sırasında yükselirse ne olcak ben bu zaten hormonlardan dolayı yükseldiğini biliorus ozman ilaçta alamıcaz zaten şu dostinexle ilgili yazıda beni çok korkuttuu böle şeyleri okummakmi lazım acaba:1no2:
aman canım bütün erkekler aynı bizde dün akşam tartıştık haksız olduğunu bildiği için dalgaya alıyor . işte bizde hayatımızda bir çocuk olduğu halde bebek istiyoruz:) cocuk gibiler . bizde ne zaman tartışsak kavga etsek haksızda olsam haklıda olsam alttan alan hep ben oluyordum ama artık öyle değilim gelip özür dileyene kadar konuşmuyorum onunla .
inşallah cumartesi günü süpriz yapar sana da gönlünü alır :Saruboceq:
yaşasıııııııııııııııın prolaktinim düşmüşşşşşşş ço mutluuuuuyuumhihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool:
Hemde ne çocuk ama yaaa insanın sabrı kalmıyor bazen sinirlenince de ses tonumu yükseltiyorum walla ...O daha da kötü bağırınca ben de çıktım odadan .dünden beri de konuşmuyoruz işte.Merak etme bizsiz yapamazlar...Walla kırıldım ben 3 yıllık eşim yabancı oldu ne yapsa gönlümü alsa diye beklemeyeceğim..Hergün önceden çiçeklerle gelirdi.Haftasonları bana o yemek yapar mumları yakar bizim şarkımızı çalardı artık romantik günlerde bitti.İş,para iş stresi ,aile faktörü arada olunca bizde monoton hayat yaşamaya başladık.Hastalandğımı öğrenince o da çok üzüldü desteğini yanımda çok hissettim ama 1,5 haftadır eşimi tanıyamıyorum.Çok fazla biseyde istemiyorum ondan .Eğer ortak karar alınmışsa bende o da uymamız gerekiyor öyle değilmi? Hep benim istememle olmaz .
kıslar çok saolun kndimi sayenzde daha ii hissediorum allah inş hepimize yardım edicekk ve bebeklerimize kavuşucaz:)dediniz gibi birasda biz kndimiz yapıorus bütün hastalıkların başı strese bağlı deilmi zatenn sizlerde kndinize çok i bakın ii haberler verirsiniz inşş burdan paylaşırıss...kıslar birde eşleriyle tartışanlar var sanırım tüm evlililer birbiri ile aynı bizimde bir yılımız bu ay dolacak ve tartışmalarımız özellikle hep sabah saatlerinde oluyo çünkü ben sabahları çok pislik oluorumsinir en uç noktada oluyo ama bu iki gündür biras daha dikkat ediorum kndime hem eime çok zarar veriorum hem kndime sizin eşlerinizdedarılama ve surat asmak gibi ilginç yönleri varmı gülsemmi ağlasammı bilmiorum bnden çok kapris yapıo delikafadulden
canım çok sevindim.. inşaallah çıkmaz prolaktinciğiiinnn.. :dance:yaşasıııııııııııııııın prolaktinim düşmüşşşşşşş ço mutluuuuuyuumhihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool:
kızlar nasılsınız bır kac gundur gıremıyorum esımın pcde ıslerı yogun ozledım sızlerı ne var ne yok bakalım
slm kızlar.ben de bu sabaha karşı kırmızıları gördüm yaa ama yok üzülmedim çünkü hayırlısı ne zamansa o zaman olacak biliyorum.zaten ilacımı da kesti dr.moralimi de bozarsam daha kötü sonuç olabilir Allah göstermesin.ama ne yalan söyleyeyim adetim 1 gün gecikince hamiş olabilir miyim diye birazcık umutlanmıştım. quselcim senin hakkında da hayırlısı olsun tatlım bak hepimiz aynı şeyi bekliyoruz birbirimize dua edelim iyi geceler
doremicim benide bu listeye eklermisin artık bnde bu sitede sizlerle arkadaş olmak istiorum izin varmı adet tarihim mart 8 biras geç ama daha bugn bitti reglim bakalım bu ay bişiyler bekliorum inşş
doremi hoşgeldin nerde kaldın arkadaşım gözlerim seni aradı hep kapatacaktım ps yi kapatamadım nasılsın
:))) şimdi geldim canım..
tek tek cvp yazıyordum yorumlara...
iyiym çok şükür,,, barıştık eşimlede... kaydirigubbakcemile2
herşey yolunda..
sen nasılsın bitanem:)
hayır tatlım ablam hamile kalamadı . onunda derdi farklı. ablam ilk bebeğini karnında iken kaybetti ( yaşasaydı 12 yaşında olacaktı) follik asit eksikliğinden bebeğin kafa tası gelişmemiş ve doğsada yaşamaz dediler suni sancıyla 4 aylıkken ölü doğum yaptı (bebek erkekti) senağlama sonra sağlıklı sıhhatli ALLAH ıma şükür bir Meralnaz ımız var 3. sınıfa gidiyor. 2004 de tekrar hamile kaldı ve 1 . bebekte olan olayların aynısı meydana geldi ama bu sefer bebek 7 aylıktı ve yine erkekti enağlama . yegenim kardeş istediği için tekrar bebek için çalışmalar yapmaya başladılar olmayınca ablam dr gitti tahlilleri temiz çıkınca doktor kanal filmi istedi ve kanallarının açık olduğunu öğrendik sorun eniştemde hareketli sperm sayısı düşük ve doktor ancak aşılama yada tüp bebekle ablamın hamile kalacağını söylüyor eniştemde tam bir işkolik birisi. bir tane çocuğumuz var yeter diyor şuan ablamda bırktı tek başına uğraşmakla olmuyor diyor. böyle işte canım
Günaydın canım ;
Ben barışmadım çünkü ne işten eve gelince konuştu ,ne yemek yerken konuştu neden misafirler varken benimle konuştu .Issız adamı seyrettik hep beraber misafirlerle ve BERBAT bir flim gerçektende hiç beğenmedim....Misafirler gitti ben yatmaya gittim daha sonra sarılmak istedi ben istemedim çünkü çok kırıldım evde iki yabancı gibiydik ben hep alttan alıyordum ama buy sefer beni üzdü ..Bende döndüm arkamı uyudum.Haksız olduğunu biliyor ve 1-2 dayanamaz zaten benimle konuşmadan yapamaz ama ciddi bir konuşma yapıcam onunla ...Hayırlısı bakalım çok kırdı beni yarın için bir süpriz yapacak mı bakalım?:1hug:
Hemde ne çocuk ama yaaa insanın sabrı kalmıyor bazen sinirlenince de ses tonumu yükseltiyorum walla ...O daha da kötü bağırınca ben de çıktım odadan .dünden beri de konuşmuyoruz işte.Merak etme bizsiz yapamazlar...Walla kırıldım ben 3 yıllık eşim yabancı oldu ne yapsa gönlümü alsa diye beklemeyeceğim..Hergün önceden çiçeklerle gelirdi.Haftasonları bana o yemek yapar mumları yakar bizim şarkımızı çalardı artık romantik günlerde bitti.İş,para iş stresi ,aile faktörü arada olunca bizde monoton hayat yaşamaya başladık.Hastalandğımı öğrenince o da çok üzüldü desteğini yanımda çok hissettim ama 1,5 haftadır eşimi tanıyamıyorum.Çok fazla biseyde istemiyorum ondan .Eğer ortak karar alınmışsa bende o da uymamız gerekiyor öyle değilmi? Hep benim istememle olmaz .
sevindim barışmanıza darısı pancumen e ::) bizde dün tartıştık biraz akşam bayağı surat yaptım haklı olarak ama küs değiliz biz zaten küsemiyoruz birbirimize nedense:uhm:
ben iyi olmaya çalışıyorum daha tam olarak regl olmadım sancım var 2 gündür sadece sancım var başka birşey yok bugün daha şiddetli inşallah tam anlamıyla gelirde pazartesi prolaktin testi yaptırabilirim beklemedeyim anlayacağın .
kızlar şimdi star tv de aslanperçemi ada çayı çoban çantası karışımından çay demleyip günde iki kez 20 gün boyunca içince regl sancıları ve myom kistleri kayboluyormuş bu karışımın içinede 1 kaşık bal koyacakmışsın
allah allahhhh,,,
noluyor bu adamlara yahuuu...
ay şımardılarmı neeeklava:
canım nasıl regli olmadın yaaa :1shok: yani başlamadı reglin ve 2 gündür bekliyor musun?
valla soğan kürünü ben bu ay da bi geçsinde, hamilelik oluşmazsa önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorum.. ama bu yazdıklarınla ilgili hiç bir bilgim yok cnm..