canım üzülme,, hayırlısı olsun..
önümüzde ki aya inşaallah..
ağrın için, ayaklarının altına sıcak su torbası koy canım. çok iyi geliyor, sende biliyorsundur zaten..
sevgiler...
merhabalar nasılsınız bakalım bu arada ben hala bekliyorum :))
kızlar hayıt suyunun hapı varmış bılen yazsın lütfen özel msj atarsanız sevınırım tetrar bu sayfaları bulamıyorum.tşk
bekle kızzz bekleeee...
allahım inşaallah...
peki belirtin varmı canım. akıntı falan.. bel ağrısı...
yaz bakalım :)))
akıntım var ve bel ağrım var ama bana sanki regl olacakmışım gibi geliyor bekliyorum da bide bebiş gelse çoook mutlu olacağım:Saruboceq:
regl olucakmışın gibi olur zaten canım...
belirtileri okadar çok aynısı kiiii..
bak ben diyorum sana, içime doğuyo, hamişsin sen :))))))))
beni umutlandırma sonra bebiş olmayınca çok ağlıyorum senağlama hayırlısı olsun diyorum
merhaba kıslar bende sızler gıbı prolaktınle ugrasanlardanım benıde alın aranıza ama ben gunduzlerı pek gırmemem foruma calıstıgımdan umarım gecelerıde nette oluyosunuzdur hıkayemı anlatmak ısterım sıze...benıde lıstenıze ekleyınn...22 şubat
merhaba kıslar bende sızler gıbı prolaktınle ugrasanlardanım benıde alın aranıza ama ben gunduzlerı pek gırmemem foruma calıstıgımdan umarım gecelerıde nette oluyosunuzdur hıkayemı anlatmak ısterım sıze...benıde lıstenıze ekleyınn...22 şubat
slm canlarım nasılsınız
umudumuzu kaybetmiycez diyen sen değilmiydin canım....
olmazsa olmaz nasip, ozaman yapacak birşey gelmiyor elimizden..
ama şu sayılı günlerinde heyecanı bir başka oluyor dimi? insanın içi kıpır kıpır oluyor..
bunu da yaşıyoruz yapacakbişey yok.. üzüntüde sevinçte bizler için.. :teselli:
allah çok bekletmesin yeter ki...
bu arada ne kadardır bebek istiyosun canım..
slm canlarım nasılsınız