merhaba kızlar nerden nasıl anlatmaya baslıyım bılmıyorum
daha once soylemıstım drum yurt dısında dıye bugun klomen ve dıger ılaclarımı yazdırmaya baska dr gıttım dr dedıkı bunları kullanıyorsunda tetkıklerın yapıldımı dedı bende ultrason ve hormon tahlıllerı yapıldı dedım yanındaysa ver bakalım dedı baktı ve bunları ne zaman yaptırdın adetlımıydın dedı hayır dedım olmaz oyle sey dedı adetın 2, gunu en gec 3, gunu yapılması gerekır, spermıyogram yapıldımı dedı drum 3 ay sonra dedı dedım olurmu oyle sey bunasıl ıs dıye cıkıstı ( benım drumuda tanıyo aynı hastanedeler ) ben bu ılacları sana yazmam gıt adetın 2, gunu hormonları yaptır bu arada sıpermıyogramıda yaptırın ve rahım fılmı cektır oyle gel dedı.. ya kafam allak bullak oldu zeynep kamıl hastanesınde yaptır dedı.. yanı bu ay bos gecıcek dıye uzulmeye basladım. neyse kagıtlarımı sekretere kaydettırmeye cıktım bide şok ustune şok ben ekımde işten cıkjmıstım dogal olarak nisan ayında ssk kullanma hakkım bıtıyodu ama malesef erken bıtmıs ssk mudurlugune gıdıp baktırıcam.. özelde bunların hepsının alt5ından kalkabılırmıyım bılmıyorum.. cunku sadece esım calısıyo .. hastaneye annem geldı bıraz dolastık kafamı dagıttım. ama eve gelınce saatlerce sınırden agladım. ne şanssızım ben ya napıcam bılmıyorum sorun duzelmezse kafayı yerım en ıyısı ıse gırmek ama ıs ve okul aynı anda nasıl olur bılmıyorum hafta sonları okul var cumartyesı pazar tatıl olan bı ıs bulmam gerek sıyırmak uzereyım yanı.....sinirden migrenım tuttu geberıyorum agrıdan of offff :çok üzgünüm::çok üzgünüm: