Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

bıorezonans tedavısı gordum hıc ılac kullanmadan frekanslarla 3 ayda dustu ve artık yukselmıyor

tatlım birden anlatsanda bizde çok merakta kalmasak olmaz mı çatlayacam şimdi meraktan

biorezonans.com.tr den bakabılırsın tel numaralarıda var hıc bır yan etkısı yok ama bırz pahalı 600 ytl tuttu benım seans basına 100 ytl

bakın kızlar benden sonra hemsıre bır arkadasım daha gıttı o da tedavı oldu ve cok memnun kadı artık yukselmıyor hıc ınanın bana super bı tedavı hıc bır sey hıssetmıyorsunuz ve hıc ıc kullanmıyorsunuz yan etkısı yok ve prolaktın dısında hamılelık ıcınde tedavılerı var

bıorezonans tedavısı nasıl bişey ki yaa...
600 tl fazla bide....
izmirde mi bu tedavi.. nereye gitmek gerekecek ki..
ay benim için bu yöntem biraz yaş gibi gözüküyor

evet var bır cocugum ben tedavı oldum sonra bır kanalım tıkalı cıktı onuda bıorezoanasla tedavı oldum bu cıhazı zaten kullananlar dr turkıyede 50 yerde var ama almanyada cok fazla yerde var

izmirde bostanlıda var bı dr bence gır bı gorus ılk gorusme ucretsız zaten

hadi yaaa...
:1shok:

evet bıraz pahalı ama ıyılesıyorsun ve hı bır hormon ılacı yada yan etkısı olan bır sey almadan ben sıdetle tavsıye edıyorum benım aılemden baska hastalıkları ıcınde bu tedavıyle sıfa gorduler ornegın yıgenınmde astım vardı sımdı masallah hıc bır seyı kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…