Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

canım çok üzüldüm yaaa...
allah başka dert vermesin demekten başka birşey gelmiyor aklıma...
herşey insanlar için maalesef
:çok üzgünüm:

Bugün stres atmanın yollarını arıyoruz ve yaşadıklarımız bizi ne kadar etkiliyor onu görüyoruz bir nevi psikolojik tedavi canımmm:1hug:

gerçekten psikolojik tedavi...
kimseye anlatamadıklarımızı burda anlatıp da rahatlamak gibisi yok gerçekten..

kızlar aslanpençesi kürü yapan var mı aranızda?
hormonları düzenliyomuş
kullanıpta faydasını gören var mıııııı?

o neymiş kız...
hele yaz bakalım..
iyi gelecekse kullanırız onu da napalım :)

Son düzenleme:
iyiyim tatlım heyecanla ayın 11 ini bekliyorum beklemek kadar sıkıcı birşey yok

aynı durumdayım bende 13 ünü bekliyorum
tetikte bekler gibiyim
vücudumu dinliyorum,inceliyorum ayna karşısında
kafayı yedim ben kızlardelikafadulden
daha ortada fol yok yumurta yok bebek kıyafetleri bakıyom netten.....
sizce durumum vahimmi?delikafadulden

Üzülme canım ben bunları atlattım bunları yazdım çünkü kendimi güçlü hissediyorum beni yıpratacak başka birsey olamaz artık sanırım sağlığımda çok şükür yerinde yılların birinkitisi işte stres maalesef ..EEE evlendik Allahıma şükür mutluyuz bu mutluluğumuza bir neşe gelsin diye ümit etmekten başka çaremiz yok.O yüzden sadece beklemedeyiz Ve YOLUNU DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ...Sizleri üzmüşsemde kusuruma bakmayın ne olur bilerek üzmek istemem yazarken bile rahatlıyorum...konuşurken de .Hersey için sağolun a.s.

Arslanpençesinin kullanma şekli:
Arslanpençesi kür olarak kullanılır. Başarı oranı çok yüksek olan bu bitkinin önerilen kullanma şekline göre uygulanması çok önemlidir.

1)Meme-, Rahim-, Lenfbezi- ve Prostat kanserlerini önleyici kür:

4 - 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz, süzerek bitkiyi ayırınız. Bir ay boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra 15 gün ara verilir. Onbeş günlük aradan sonra 6 ay boyunca haftada iki defa birer bardak içilir. Altı aydan sonra dönem dönem uygulanır.

2) Meme-, Rahim-, Lenfbezi- ve Prostat kanserlerini tedavi edici veya yavaşlatıcı kür:

Bu durumda hazırlanış şekli yukarıdaki gibi olup, sadece tüketim şekli farklıdır. Bir ay boyunca hergün bir su bardağı (yaklaşık 250 ml) içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra 6 ay boyunca haftada 4 gün bir bardak (yaklaşık 250 ml) içilir. Altıncı aydan sonra haftada bir veya iki defa içilir.

3)Menopoz dönemindeki bayanlar için:

Bir nolu kullanma şekli aynen uygulanır.

4)Bayanların regli dönemlerinin rahat geçmesi için:
Bir nolu kullanma şekli aynen uygulanır.

5)Bayanların kadınlık hormonlarını düzenleyici
4 - 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz ve süzerek bitkiyi ayırınız. 45 gün boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.

Dikkat:
Arslanpençesi çayı kullanırken içimini kolaylaştırmak için herhangi bir şekilde tatlandırıcı veya başka bir madde kesinlikle ilave edilmez. Yemek yedikten bir saat sonra içilir. Arslanpençesi çayını hazırlarken kesinlikle 10 dakikadan fazla demlemeyiniz. Demleme süresi tamamlandıktan sonra süzülerek ayrılması gerekir. Hazırlanan arslanpençesinin arta kalanı buzdolabında en fazla 3 gün korunabilir. Üçüncü günden sonra kullanılmaz ve mutlaka taze olarak tekrar hazırlanması gerekir.

lütfen bizi üzdüğünü düşünme...
burda ne güzel içimizi döktük birbirimze..
bende kolay kolay anlatmam hayatımı, ama ne olduysa içim döküldü klavye ye.. ve yazdım..
ama rahatladım bir nebze...
allah bundan sonra hepimize güzel günler nasip eder inşaallah...
en yakında gelir meleklerimiz ve hiç gitmez.. :Saruboceq:
şuan tek tesellim bu olacakmış gibi geliyor...

kızlar bu bitki ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi
en önemli özelliği hormon dengeleyici olmasıymış

zug cım...
napsak denesek mi ki acaba yaaa...
faydasını görürmüyüz ki???

Arslanpençesi
Latince adı: Leontice leontopetalum
Almanca: Löwentrapp
İngilizce: Rakaf
Özellikleri:

Meme-, lenfbezi-, rahim-, ve prostat kanserlerini önleyici
hormon dengeleyici
menopoz dönemi şikâyetleri
iyi huylu prostat büyümesini önleyici
düzensiz regl dönemleri ve PMS (Post Menstrual Syndrome)
migren

Ben bu kürleri hiç hazırlama fırsatım olmuyor günü gününe takip edemem bile unuturum :))Hayıt suyunu ablama denettiriyorum regli dönemini düzenlemesi için 4 aydın regli olmuyor ve 100 kg oldu maalesef ilaçlardan dolayı .akıntısı olmuş devam ettireceğim ona.Soğan kürünü bir nebze yapabilirim ama kisttim yok benim...Hormonlar için iyi mi Soğan kürü?

ben deniycem kızlar
ilaçların yan etkilerinden iyidir
şu an incir kullanıyorum o biter bitmez başlıycam

Bugün stres atmanın yollarını arıyoruz ve yaşadıklarımız bizi ne kadar etkiliyor onu görüyoruz bir nevi psikolojik tedavi canımmm:1hug:

tatlım yaşanmışlar hayatımızda ne olursa olsun iyi yada kötü hayat devam ediyor üzüntüler olduğu kadar sevinçlerde oluyordur elbette .gidenler bir daha gelmiyor maalesef ama ruhen yanımızda olduklarını bilmekte bence güzel . biz 1993 yılında trafik kazasında dayımın eşini kaybettik ve annem kadar çok severdim onu bir problemim olduğunda onu arardım ve bana mutlaka bir çıkış yolu bulurdu çok pozitif bir insandı herşeyden güzel bir sonuç çıkarırdı annemle konuşamadıklarımızı onunla konuşurdum vefat ettiğinde ben ortaokuldaydım ve o sene sınıfta kaldım psikolojikman çok kötü zamanlar geçirdik hala aklımıza geldikçe ağlıyoruz ama hayat devam ediyor ne olursa olsun tüm olumsuzluklara rağmen belkide geriye fazla takılmamak ve bugünün güzelliklerini yaşamak gerekiyor sonuçta yarın ne olacağı da belli değil .hayat bir sınav bence ve biz bu sınavlardan bir şekilde geçmemiz gerekiyor yaşadıklarımızdan ders almalıyız belkide . dua etmekten hakkımızda hayırlısını dilemekten ve sevdiklerimize biraz daha sarılmaktan başka bir şey gelmiyor elden şimdi belkide tüm bu olumsuzlukların üstüne güneşlerimiz gelir de bütün olumsuzluklara karşı bize ilaç olur ne dersiniz:1hug:

kürleri düzenli kullanmak için sabah 6 da kalkıyorum taze olması gerekiyor.bence kullanmalısın bi başladın mı alışkanlık yapıyo zaten eksiklik hissediyosun.

ben prolaktın ıcın ılacsız bır tedavı yaptırdım ve uc ayda normal sevyeye geldı ve artık hıc yukselmıyor

soğan kürünun hormonlara etkisi yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…