Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Canım dostinex 2 lik ve 8 lik tabletler halinde satılıyo.Doktor bana haftada 2 gün kullanmam gerektiğini söylemişti 1 tableti 2 ye bölüp yarısını pazartesi diğer yarısını perşembe kullan demişti.Ama sana tavsiyem bu ilacı doktor denetimi olmadan kullanmaman.Eğer ilacın internetten prespektüsünede bakarsan gebe kalmadan en az bir ay önce bırakılması gerektiğini söylüyo eğer ilacı kullanırken gebe kalırsan kesinlikle kesmelisin ilacı fetüste ağır sorunlar meydana getirebiliyormuş.Ben korktum ve doktorum direttiği halde kullanmadım ilacı.Hayıt tohumuyla düşürdüm prolaktinimi bana tavsiye edenden de Allah razı olsun,hiç yan etkisiz zararsız,çok da yatıştırıcı etkisi var sakinlik dinginlik veriyo .Geçen ay 38 di prolaktinim bu ay hayıt tohumuyla 17 ye düşmüş çok sevindim.

canim benim suan hamile kalmam mumkun degil ,benim esimde sorun var ve ameliyat olmasi gerek hic sperm yok ,bu durumda hamle kalamiyorum
bu ilaci kullanmamin sebebi hamilelik degil ,hamilelik olsaydi kesinlkle doktordanhabersiz bisey yapmazdim ,benim prolactin yukseldiginde ben kendimi cok rahatsiz hissediyorum belirli kiloya ulasip veremiyorum ,ama bu ilaci kullaninca hersey normale donuyo daha raat oluyorum

daha oncesinden bu ilaci kullandim bilgiliym az cok, doktoruma soyledim oda biz tup bebek tedavisini turkiyede uygulayacagimiz icin dedi ben size burda bi tedaviye baslamayim diye hic bisey yapmadi, bende turkiyeden dayim gelirken getirttirdim ve kullancam ,benim prolactin yksek olsun dusuk olsun bi zararini gormem ilacin
cunku daha once ben ilaci kullandigimda hemen dustu dusuk oldugu halde bu ilaca devam etmistim bi zararida olmaz zannediyorum

ve uzun bi zaman oldu ben kullanali biraz unutmusum bu yuzden siz nasil kullandiniz diye ordum ,ama yorumlari okudukca aklima geldi sadece pazartesileri bir tane aliyodumda
aklima takilan regl gunlerindede aliyoruz dimi bu ilacci :)

Ben ilacı kullanmadığım için regl günlerini sorma gereği duymadım doktoruma ,siteden başka kullananlardan daha net bi bilgi alırsın inş.
Poli kistik over sorununda kilo yaptığını biliyorumprolaktinin. Benimde yüksekmiş mesela ama hayatım boyunca hiç 55kg in üstüne çıkmadım ,kilo sorunu yapmadı yani bana.
Acil şifalar dilerim sana SYMPATHııQUE ama dediğim gibi hayıt tohumunuda yabana atma ilaçtan fazla fayda gördüm ben ondan...

hayit tohmunu burdan bulamam ,iki hafta oncesinde duymus olsaydim turkiyeden dayim geldi ona getirtirdim ama artik biz kendimiz gittimizde alcaz ,burda bulamama sorunumuz var bide
tesekkur ettim canim cevabin icin

hayit tohmunu burdan bulamam ,iki hafta oncesinde duymus olsaydim turkiyeden dayim geldi ona getirtirdim ama artik biz kendimiz gittimizde alcaz ,burda bulamama sorunumuz var bide
tesekkur ettim canim cevabin icin
Sympathique merhaba, ben de yaklasik 2 ay önce ögrendim hayit tohumunu. burda olmadigini düsünüp annemden kargoyla gönderttim. ama sonrasinda almanya da türkiyeden daha fazla oldugunu ögrendim. eger fransada aktara benzer dükkanlar varsa( ki oldugunu düsünüyorum) sen de fransizcasini ögrenip bulabilirsin canim. cünkü almnayada olan hemen hemen hersey fransada da mevcut. üstelik ben cok yararini gördüm. sen de tahmin edersin ki bizim sahip oldugumuz cogu hastalik(benim mesela prolaktin) stresten kaynaklaniyor. ki ben yapi geregide cok stresli heyecanli br insanimdir. benim stresimi bile gecirdi diyebilirim hayit tohumu. arkadasin da dedigi gibi ilactan daha faydali. insan kendini daha mutlu, olumlu hissediyor. ben de almani tavsiye ederim...

bu arada kizlar, sabah televizyonda izlediniz mi bilmiyorum ama doktor gürkan kubilay "hamile kalmayi kolaylastiran besinler"i söyledi. sizlerle paylasmak istedim;
cokacimcoook​
demir: balik, tavuk, sebze, ispanak, fasulye, yumurta, tam tahilli ekmek, üzüm, kuru meyve, yesil sebze, kuru baklagiller, findik-fistik, susam.
lif: meyve, sade-kepekli ekmek, sehriyeli tavuk corbasi, pirinc, bulgur...
cinko: istiridye, kuru fasulye, peynir, misir...
antioksidan: yaban mersini, kivircik, kirmizi biber...
vitaminler-mineraller: brokoli, kabak, bezelye...

aralarinda kirmizi ette vardi ama ben kirmizi et yemedigim icin notlarimin arasina yazmadim.. bunlarin bir listesini yapip, dolaba astim, hep aklimda olsunda yiyeyim diye

canim benim tesekkur ettim aslinda tabiki buralarda vardir ama iste isim bilmeyin ,hazira kosup turkiyeden getirtiyoruz
sen almanyadansin dimi ,ya bana almanca ismini soylermisin bi ,bide nerden aliyosun
cunku iki gun sonra almanyaya gidiyorum ,annemler almanyadalar bikac gun kalcaz, sen bana ismini soylede ben bi aldirtim anneme gidince alirim
tabi cumartesiye kadar insallah yazarsin
bide nasil kullaniliyo ,ne kadar almam gerekli
gercekten siden duydugum kadar ve burayi hep olmasada cok okudum banada cok gerekli
benim prolactin tedavide dusuyo bikac ay sonra yukseliyo ,bu cok iyi gelir
cevabini bekliyorum canim

bu arada sen almanya nerdensin

canim almancasi "keusche Saatgut"... ben de daha burdan almadim, annem bayagi bir göndermis. ama aktarlara benzer bitkisel ürünler satan dükkanlarda satilirmis.. bence buraya geldiginde bir arastir.. ben köln/heinsbergte oturuyorum canim... ayrica adacayinida öneririm. adacayinin da almancasi "salbei".. burda gelecegin sehri bilmiyorum ama eger norma isminde bir markete gidersen bulabilirsin. ben uzun bir aramanin sonunda bugün normada buldum...

ben hayit tohumunu sabah-aksam ac karinla bir cay kasigi hayit tohumunu bir su bardagi suyla kaynatip, 10-15 dk beklettikten sonra balla iciyorum.. tadi kötü :bbo:ama icecegin anda nefes almassan kokusunu ve tadini biraz daha az hissediyorsun.. :içelim:

arkadaşlar ben dün çok mutlu oldum prolaktin 70 den 10 düşmüş yani çok normal değeri
sanırım hayır tohumunun mücizesi bu doktor bile çok şaşırdı çünkü 15 gün oldu sanırım kullanmaya başlalı

inş hayırlı bir evlat da nasib eder mevlam da daha çok sevinirim:)
Darısı başınızaaaaaa...

selam arkadaşlar bende uzun zamandır prolaktin tedavisiyle uğraşıyorum ilk dostinex kullandım ama sonra bıraktım daha sonra hamile kaldım 2 aylıkken karnımda öldü ve kürtaj oldum ondan sonra tahlilsonuçalrımda kan pıhtılaşması çıktı

8 aydır hamile kalamıyorum prolaktinim 43 çıktı doktor parloder verdi 5 mg bir kutuyu bitirdim daha sonra ölçtürdüm 43 ten 46 ya yükselmiş anlamadım 28 tane hap içtim bana mısın dememiş doktor parlodere devam et 2. kutusunun yarısında tekrar ölçtür dedi
dostinex hamilelikte sakıncalı dedi parloder kullanmam gerktiğine ısrarlı
bu durumda olanlar lütfen yardımcı olsunlar

ben dostinex kullanmiyorum baska ilac kullaniyorum canim ama ben de ilk kullandigimda 30dan 58e cimisti. sonra doktor dozunu arttirdi, o siralarda hayit tohumuda icmeye basladim. kisa sürede 58den 16ya düstü. suan ki son durumu bilmiyorum.. tekrar tahlil yaptirmam lazim...

kızlar nasılsınız bi gelişme varmı.bortwen,trabzon...buarda eskiler hiç gözükmüyor.anemone ,doremi htcvlk nerdesiniz kızlar

kızlar nasılsınız bi gelişme varmı.bortwen,trabzon...buarda eskiler hiç gözükmüyor.anemone ,doremi htcvlk nerdesiniz kızlar

canım merhaba..
inan artık eskisi kadar takılamıyorum..
bazen bi forumları okuyup çıkıyorum.. yazmaya fırsatım bile olmuyo..
benim kız biraz huysuz :) yanlız da kalmıyo.. e malum o uyuyunca yapıyorum bende işlerimi.. yetişebildiğim kadar :)))
ama takip edebildiğim kadar ediyorum yani o kadar kopmuş sayılmam..
kopamam zaten.. onca aylarımı bu forumda geçirdim ben ...
ben ve arkadaşlarım...
ama şimdi bakın hepsinin kucaklarında bebekleri var.. hepsi hamile..
o yüzden buradaki msjların duygularını, hissettiklerinizi, düşündüklerinizi bizlerden iyi kimse bilemez... :1hug:
Allah çok büyük ve inşaallah en yakın zaman da sizlerde bu forumda mutlu haberlerinizi teker teker vereceksiniz bizlere.. tıpkı bizler de olduğu gibi.. olumunekankayizsmile
geçen sene durduk durduk da, sonra her ay hamile haberi almıştık ozaman :))) :CüvCüv:

evet anemonede sık giremiyor.bebekden dolayı olsun arada bir uğrarsınız oda yeter.bende hamileyim unuttun galiba.bende bir an once sağsalim kucağıma almak için sabırsızlanıyoum.

evet anemonede sık giremiyor.bebekden dolayı olsun arada bir uğrarsınız oda yeter.bende hamileyim unuttun galiba.bende bir an once sağsalim kucağıma almak için sabırsızlanıyoum.

aaa.. canım doğru yaaa.. bak şimdi hatırladım.. hamileydin sende...
oy maaşallah yaaaa... herkes sırayla kalıyor hamile desene:) ne mutlu topiğimiz için..
kaç haftalık oldun

canım bugun tam 9 .haftada.su 4 ayı bi atlatsam rahatlıcam

biter biterr :) Allahın izniyle..
bende senin gibi derdim... ilk önce şu 10 lu haftalara bi gelsem rahatlıcam derdim..
sonra onun yerini 20 li haftalar aldı... :)
derken doğum zamanı geldi çattı...
ama maaşşallah 3,5 aylık olduk bile :)))))))))))))))
yani zaman nasıl geçiyo valla anlamıyosun.. sağlık olduktan sonra herşey oluyo hayattaaa...
hızla gelip geçiyo zaman..

bencede sağlıklı eli ayağı duzgun olsunda gerisi hiç önemli değil.bide bende ne bulantı ne aserme hiç bişey yok.midem arasıra yanıyo bide bel ağrısı...bu bile insanda panik yapıyo acaba bi sorunmu var diye...olsun artık yeterki sağlıklı olalım ikimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…