Arkadaşım Allah senden razı olsun zahmet edip cevap yazdın
inan içime su serptin gene
ben de diyorum bu hoca bu kadar yan etkisi varken neden parledol veriyo bana niye dostinex vermiyor diye doktora kızıyorum kendi kendime
ama o da demişti hamilelik düşündüğünüz için parledol veriyorum die
ama ben dostinexin hamileliği güçleştirdiğini bilmiyordum
yani doktor doğru olanı yapmış o zaman :)
ilk parledol 2,5 mg ilacımı dün gece içtim sabah dehşet bir mide bulantısıyla uyandım
okula zor geldim ilk saate giremedim çok kötüyüm ya
inş bünyem bi an önce alışır bu ilaca,
canım doktorun senden hipofiz bezi emarı istedimi çektirdin mi?
eger ilacin etkisi olmasaydi cektirmem gerektigini söylemisti doktorum. ama 1 ayda 58den 16ya düsünce gerek duymadi canim.. ama suan hala ilac kullaniyorum..
beni kadın doğum endokronoloji bölümüne yönlendirdi orda emar çekindi işte
parladol ü de endronolojideki doktor verdi ama o doktor sonuçlarımı yukardaki doçentlere falan gösterdi,
kadın doğuma gitmedim bundan sonra tedaviye endokronoloji doktoruyla devam edicem galiba, çünkü o dedi 1 ay sonra kontrole gel falan
kadın doğuma mı gitmek gerek, emar sonuçları alıp arkadaşlar
size parladol ya da doxtinex i kadın doğumcu mu verdi???
Merhabalar ezocum sende prolaktin sorunu yaşıyormuşsun online görünce mesaj yazmak istedim.Benimde prolaktinim 36 ila 38 lerde geziyo .Bebek tadavisi görüyoruz bi yandanda ama ben bi türlü güvenemiyorum bu dr lara birinin dediği ötekini tutmuyo .Stres yapmıycaksın diyolar ama ben öğrendikten sonra dahada yükseldi hormonumun seviyesi stresten tabiiki.Burada benimle aynı sorunları yaşıyan insanları görünce biraz daha rahatladım nede olsa damdan düşenin halini en iyi damdan düşen anlar :)
Sevgiler...
1cm den küçük 5-6 mm dedi yani o kadar da korkulacak bişe yok dedi bana doktor
bu arada prolaktinim 70 çıkmıştı benim,
dün çok kötüydüm sabah midem çok fenaydı bugün yataktan kalkınca gene bulanmaya başladı
hemen ekmek attım agzıma midemiş bastırdı
bi de hayıt suyu içmeye başladım bakalım hayırlısı inş düşer
ama doktorların dediği doğru stres yok arkadaşlar stres yok :)
benim canımı sıkan bebek çok istiyoruz ama 3-5 ay daha beklemek gerekecek sanırım
bu arada aşılama dediğiniz şey tüp bebek mi arkadaşlar ya merak ettim ???
bi de doktor bana duphaston vermişti adetim 13 oldu nerdeyse hala devam edio neden acaba ya bi bilgisi olan var mı?
anladım canım inş normale döner benim de öyle olmuştu ilaç kullandığımda düştü ama sonra tekrar yükseldi emar istedi raporda da HİPOFİZ GLAND YÜKSEKLİĞİ ÜST SINIRDA ÇIKTI CANIM ama dr korkulcak bişi yok dedi jinelog tabi biizm içimiz rahat etmedi araştırtıcas şimdi neden yükselio ki bu prolaktin adetim az gelio ilaca bile gerek yok dedi anlamadımı acaba ama drum buranın en iyi doktoru bir dr dediği diğerini tutmuyor o yüzden hep diyorum bir doktorlan sınırlı kalınmaması lazım:)
1cm den küçük 5-6 mm dedi yani o kadar da korkulacak bişe yok dedi bana doktor
bu arada prolaktinim 70 çıkmıştı benim,
dün çok kötüydüm sabah midem çok fenaydı bugün yataktan kalkınca gene bulanmaya başladı
hemen ekmek attım agzıma midemiş bastırdı
bi de hayıt suyu içmeye başladım bakalım hayırlısı inş düşer
ama doktorların dediği doğru stres yok arkadaşlar stres yok :)
benim canımı sıkan bebek çok istiyoruz ama 3-5 ay daha beklemek gerekecek sanırım
bu arada aşılama dediğiniz şey tüp bebek mi arkadaşlar ya merak ettim ???
bi de doktor bana duphaston vermişti adetim 13 oldu nerdeyse hala devam edio neden acaba ya bi bilgisi olan var mı?
haklisin canim. ben gecen sene baska bir doktora gitmistim. gögsüme bakip kanser olabilecegimi söylemisti. tahlilsiz!!!! oysa ki prolaktin yüksekliginden kaynaklanan bir kitleymis... ama isin ilginc yani 3,5 aydir ilac kullanmama ve düsmesine ragmen o kitlede hic bir degisiklik yok... benimde adetlerim cok az geliyor, üstelik inanilmaz derecede agrili geciyor. bugün 4.gün ve hala agriyor düsün yani.. bu ay ki ilk adet günümde ölücem sandim. bu agrilarrinda bir etkisi varmidir ki bebek olmamasinda... off ya herseye yoruyorum artik... millet catir catir doguruyor, bizde tik yok yaaa....:1no2:
inş cnm inş sabır allah insanı denermiş şükret sağlığın yerin de olsun inş senin de hayırlısıyla bebeğin olur cnm
amin canim insallah... bu arada hemsehri sayiliriz seninle. ben de almanyada yasiyorum ama aslen corlu tekirdagliyim:)))
merhabalar
ben bekarım ama adet düzensizliği yaşıyordum. 2 yıldır prolaktin hormonu yüksekliği sebebiyle ilaç kullanıyordum. 3 ay ilaç kullanıp ara verince hemen yükselmesi sebebiyle gene ilaç kullanmak zorunda kalıyordum. ben şimdi 2 aydır ilaç kullanmayı bıraktım. onun yerine her akşam yatmadan evvel 1 su bardağına sallama poşet gibi aktarlarda satılan civanperçemi karışık bitki çayı demleyip şekersiz içiyorum. bunu kullanma süreci içinde adetim gününü hiç atlamadı. tadı çok kötü ama bana artık bal gibi geliyor.bana herhangi bir yan etki yapmadı doktorada sormadım hamilelik sürecinde kullanımı uygunmudur bilemiyorum. doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz.
civan perçemini kullanmaya halen devam ediyorum. hormonal dengelerimde şükür iyi seyrediyor. hepinize acil şifalar diliyorum. Sağlıklı günler.