bugün prolaktinimi ölçtürdüm 10.04 çıktı inşallah olduğu yerde kalır. 5- 6 ay önce ölçtürdüğümde 39 du. bu 5- 6 aylık dönemde kefir içtim düzenli olarak belki o hormonları düzenlemiş olabilir. size de tavsiye ederim.
geçmiş olsun allah tez zaman da inş hayırlı evlat nasip etsin size ve sizin gibilere
çok teşekkür ederim yarın belli olucak inş benim de 3 ay önce de yükselmişti dr hipofiz bezinden şüpelenmedi bakalım yrn nedicek allah herkeze geçici hastalıklar ve şifa versin inş
kızlar hamileymişim.......
Canım sağlıkla gelsin inşallahhh bebeğin :)
İlk denemem olmasına rağmen bu ay dinlemediğim ağrım ,sızım mide bulantım , gazım kalmadı.... 5-6 tane idrar testini 1 adet kan testini de yaptırdım. Yarın regl günüm zaten prolaktinim tavan yapmıştır bu stresle dolayısyla yarın da adet olamayacağım neyseki az önce testin negatif çıktı. Şimdi şuraya yazıyorum önümüzdeki ay bunların hiç birisini yapmayacağım. Deli gibi acı biber yedim , yarın bütün bitki çaylarıma başlayacağım. Takmayacağım takmayacağım ....
Neyse :)
Bebiş bekleyenlere sağlıklı doğumlar , sağlıklı bebekler hepimize de evlatların hayırlısını diliyorum inşallah Amin
insallah canim... suan hayattan tek istegim bu.. Allahim insallah sesimizi duyar ve beni ve benim gibi anne olmak isteyen herkesi muradina erdirir...canım benim cok sağol.Allah razı olsun duaların için.inşallah seninde en çok istediğin en kısa zamanda gerçekleşir .herşey gönlüne göre olsun.ben hala inanamıyorum.doktor ultrasonla bakıpda hamilesin diyene kadarda inanamıcam..darısı tum isteyen arkadaşlarımızın başına.
insallah canim... suan hayattan tek istegim bu.. Allahim insallah sesimizi duyar ve beni ve benim gibi anne olmak isteyen herkesi muradina erdirir...
Kızlar benimde başım prolaktinle dertte Bi türlü düşmüyo .2ay önce ilaca başlamadan 36dı ilaç kullanırken 37 ye çıkmış .Bu ay ikinci klomen ve çatlatma iğnesi tadavisini oldum bakalım ne olucak.Ben bi de bu ay hayıt tohumu içmeye başladım.Gynodelin olumsuz yan etkilerini bayağı hafifletti şimdilik bakalım gerekirse 15 gün sonra tekrar ölçtürücem.
ezouygun arkadaşım çok sevindim adına hayırlı uğurlu olsun.
cok sağol canım...tebrikler ezouygun:)
Canım sağlıkla gelsin inşallahhh bebeğin :)
İlk denemem olmasına rağmen bu ay dinlemediğim ağrım ,sızım mide bulantım , gazım kalmadı.... 5-6 tane idrar testini 1 adet kan testini de yaptırdım. Yarın regl günüm zaten prolaktinim tavan yapmıştır bu stresle dolayısyla yarın da adet olamayacağım neyseki az önce testin negatif çıktı. Şimdi şuraya yazıyorum önümüzdeki ay bunların hiç birisini yapmayacağım. Deli gibi acı biber yedim , yarın bütün bitki çaylarıma başlayacağım. Takmayacağım takmayacağım ....
Neyse :)
Bebiş bekleyenlere sağlıklı doğumlar , sağlıklı bebekler hepimize de evlatların hayırlısını diliyorum inşallah Amin
Kızlar ben hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.anemone,doremi,htcvlk,ecrin87,haziran84,gisli,esragg,bortwen,ılgaz(ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar)benim halimden benim gibi olan sizler anladınız.hiç birinizi tanımıyorum ama hepinizi tanıyormuş gibi seviyorum.sanki yıllardır görüşemediğim arkadaşlarım gibisiniz.Gerçekden sizin dualarınızın bana cok iyi geldiğine inanıyorum.o kötü günlerde bana destek oldunuz...en cok korktuğumda 'ya hiç olmazsa'ydı'.şimdi olabildiğini bildiğim için çok rahatım...kızlar bu süre içinde çok dua ettim.sizlerede kendimede sizlerinde sürekli dua ettiğiniz biliyorum aynı benim gibi.birgün mutlaka dualarımızın kabul olacağına inanıyorum...bu arada ben pazartesi doktora gidiyorum.İnşallah kuzumu görebilirim.ama size şunu soylim insan kendini boşlukta hissediyor.çok tuhaf bişey.kafanıza bişey takmayın dicem ama biliyorum ki elinizde olmadan takıcaksınız...prolaktini yüksek olan arkadaşlar benimkide sınırdaydı hamile kalırken...olacaksa eğer oluyor....Bu mübarek perşembe gününün yüzü suyu hürmetine Allah hepimize 'sağlıklı,hayırlı,akıllı,uslu evlatlar nasip etsin'kalbim sizlerle .hepinize kucak dolusu sevgiler...
merhaba arkadaşlar ne yazık ki ben de evliliğimden 1 buçuk yıl sonra adetin 3. günü hormon tedavisi yaptırarak farkına vardım prolaktin yüksekliğinin.
benim ki 70 çıktı
şimdi tıp fakültesine gidip emar çekineceğim inş ur falan yoktur beyinde
kötüyü hiç düşünmek istemiyorum
buradaki arkadaşların yorumlarını okuyunca yüreğime su serpildi
benim bi sorum olacak diyelim ki tedavi gördüm prolaktin düştü
doğal yollarla mı hamile kalabilirim
yoksa tüp bebek mi olması gerekiyor
yani prolaktin tedavisi gören bi bayan doğal yolla hamile kalabilir mi?
cevaparınızı bekliyorum lütfen.