test sonucumu aldım 1.75 e düşmüş. doktorum sorun yok artık çok güzel dedi. kızlar sizce de 44 ten 1.75e düşmesi normal mi. sadece 4 tablet kullandım ilaç
kızlar normalde prl hormonun değeri bu kadar düşükmü olmalı benim test sonucumda referans aralığı 4.79 ile 25.3 benimkisi gecen yıl 20.8 bu yıl ise 24.91 ama dr um bunun için bana hiç ilaç vermedi bana sizinkiler çok düşükmüş gibi geldi.
kızlar...
çok şükür bebeğimi kucağıma aldım..
Allah en yakın zamanda sizlere de göstersin inşallah :)))
kızlar normalde prl hormonun değeri bu kadar düşükmü olmalı benim test sonucumda referans aralığı 4.79 ile 25.3 benimkisi gecen yıl 20.8 bu yıl ise 24.91 ama dr um bunun için bana hiç ilaç vermedi bana sizinkiler çok düşükmüş gibi geldi.
kızlar...
kızlar...
ilac kullanmak, yumurtlama günlerini degerlendirmek falan neysede, bu hamile miyim degil miyim diye beklenen günler kadar zoru yok bu günlerde benim icin...
dogru haklisin, allah baska sorun yasatmasin ama anne baba olmakta herkesin hakki. bizlerde bu duyguyu yamak istiyoruz. evimde bebek sesleri, pudra kokulari, bebegimin gülücükleriyle baslanan günlerim olsun istiyorum... cok mu sey istiyorum??
istemeyen hemen hamile kalir, isteyen de ugrasir ugrasir olmaz... nediyim saglik olsunn
prolaktin sorununu 8 yıl çözemedim. gebe kalamadım.şimdi üçüz hamileliği yaşıyorum.
tabii farklı yöntemlerle.prolaktin konusunda dk.güvenmeyin.düştü normal git deselerde siz her ay test yaptırın.ben 298 le başladım.1 hap günde dedi.6 ay sonra ingilterede doktor günde 3 dedi.ne zor ilaçtır bilirsiniz.her doz değişiminde regl tarihi değişir hamilyim diye bekler insan.
sonra burda dr dedi normal.bıraktım.sevindim.yine yükselmiş.böyle git gellerle uğraştım.son 2 senedir hergün 1 adet içtim.parçam olddu bromoktin vs.ilacı
siz siz olun düzenli takip edin.şu an gebeyim hala bırakmadım çeyrek içiyorum 3.ayım bitene kadar içecem
dualarım sizlerle ben 42 de gebe kaldım
kızlar...
benim prolaktinm 86 cikti, yuksek mi acaba? kac oldugu zaman cocuk olmasina engel ??? bilen varsa cevaplarsa sevinirm
benim prolaktinm 86 cikti, yuksek mi acaba? kac oldugu zaman cocuk olmasina engel ??? bilen varsa cevaplarsa sevinirm