Slm kızlar daha önce hiç bakmamıştım buralara insan başına gelmeyince prolaktinin ne olduğunu bile bilmiyor:çok üzgünüm:
Az önce dr. dan tahlil sonuçlarını aldım benim dr. yoktu izindeymiş ama dahiliyeci baktı
Prolaktinin yüksek dedi bi arkadaşımın yüksek ondan duyduğum kadarını biliyorum ben bu konuda 3 gündür içimde sıkıntı var testlerde bişey çıkacak diyordum:çok üzgünüm:
Dr. dediki senden beyin emerı isteyecek mutlaka çektir yaşın daha çok genç dedi korktum ben şimdi
kafamçokkarıştımafoldumben
Kan verirken bile tuhaf oluyorumlaelaelaelaelae
Bir kaç soru sorucam lütfen uzun uzun açıklayın yoksa çıldırıcam yaamafoldumben
İlaca başlaman lazım dedi ve gelecek çarşamba tekrar gidicem dr.a
Bu ilaçlar kilo aldırıyor mu
Hayıt prolaktini düşürüyor yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ama nasıl kullanıcam bu hayıtı ben:sm_confused:
Şu anda bebek istemiyorz zaten bebek olmasına engel bir durum onu biliyorum...
İlerde istediğimizde yine sorun olacak mı:bbo:
Nasıl dengede tutucam ben bu değerlerii:bbo:
Uff aklımda milyon tane soru var moralim bozuldu çöktüm resmen:çok üzgünüm:mafoldumben
slm geçmiş olsun öncelikle dr seni korkutmuş beyin emarı fila diye herkesten istemiyolar onu ilacı kullanıyorsun daha sonra eğer düşmezse anormallik olursa öyle araştırmaya başlıyorlar bence sen kendi dr unu bekle o ne derse öyle hareket edersin bu arada geçmiş olsun
benimde 3 ay önce yüksekti prolaktinim şimdi düştü çok şükür onu dengede tutmak çok zormuş en ufak bir streste tavan yapıyormuş stresten uzak dur hayıt tohumunu bende aldım ama kullanmadım daha
senin prolaktin kaç çıktı