- 12 Nisan 2010
- 38
- 1
- Konu Sahibi çikolatagelin
Çok geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
,arkadaşlar ben hamileymişim ancak bebek düştü 1 haftalık mış
neyin etkisi oldu bilmiyorum parlodel ilacın mı hayıt suyunun mu bilmiyorum ama gitti bebek
arkadaşlar merhabaDuaların için çok sağol...İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...benimde ilk ay prolaktinim 29 du...doktor ilaca gerek yok dedi.sonraki ay 40 olunca doktor dostinex verdi..şimdi haftada 2 gün yarım içiyorum..tedavim 2 ayda bitecek...inşallah işe yarar da bende anne olabilrmm....
arkadaşlar merhaba
ben prolaktin değerlerini okuyunca kendi testimin sonucuna bakınca anlıyamadım genelde 30 40 90 yazmışsınız benim test sonucunda 682.4 ml yazıyo bu nedemek sizce
merhaba arkadaşlar öncelikle şu yapışıp ta gitmeyen prolaktinciğimizden kurtulmak dileğiyle.benim de prolaktinim 50 çıktı doktorum dostineks verdi.korunmamı özellikle belirtti.daha önce de dostineks kullandım kullandığım sırada hamile kaldım hemen bıraktım ama bebeğimi kaybettik 8 haftalıkken kalbi durdu.şimdi gittiğim diğer doktorum bebeğimin kaybının dostineksten kaynaklandığını söyledi.tabi yıkıldım o an.şimdi de kullanıcam ilacı ama korunucam.hatta ilaç bittikten sonra bir ay daha hamile kalmyı düşünmüyorum.ben bu kötü günleri yaşamış biri olarak özellikle dostineks kulanıyorsanız mutlaka ama mutlaka korunun.ilacın prospektüsünde yazıyor zaten ben de keşke doktora güvenmeyip korunsaydım.umarım isteyen tüm herkese rabbim çocuk verir
Canım öncelikle geçmiş olsun . Mr genelde 20 30 dk arası sürüyor. Farklı doktorlara gorunmende fayda var. Ilk gittiğim dr universite hastanesi kurul bile toplamıştı tümör var alıcaz diye bizse 5 6 dr a gosterdik mr ve tahlil sonuçlarımı ilaç tedavisiyle devam etti ve tumorum gectiMerhaba arkadaşlar. Prolaktin seviyem 63 çıktı. Bunun için muayene olmadım sadece vitaminlerime baktırayım diye kan aldırdım alışmışken hormonlarıma bakayım dedim. Çikolata kisti tedavisi için 3 aydır progesteron ilacı içiyorum.onunla ilgisi olabilir mi,? Şimdi 63ü görünce şok oldum bende hiçbir belirtisi yok. Doktor dahiliye doktoru hipofiz mr dedi. Mr 50 dk sürüyor diyorlar doğru mu? Dar alan fobim var.. Napayım bilemedim. Kadın doğum doktorumu aradım başka bir hastanede tekrar ver 50den yukarı çıkarsa hipofiz mr çektir dedi. Napsam bilemedim ya yardımcı olacak tecrübeli biri var mı?
Çarşamba gecesi MR çektirdim zorla da olsa yarım saat sürdü. Adenom değil de çok ufak mikronodül dediler. Büyüme yapmaz sana bir sıkıntı vermez arada prolaktin baktırman yeterli dedi. Sanırım kullandığım ilacın da etkisi varmış.Canım öncelikle geçmiş olsun . Mr genelde 20 30 dk arası sürüyor. Farklı doktorlara gorunmende fayda var. Ilk gittiğim dr universite hastanesi kurul bile toplamıştı tümör var alıcaz diye bizse 5 6 dr a gosterdik mr ve tahlil sonuçlarımı ilaç tedavisiyle devam etti ve tumorum gecti
Kist konusunda bilgi sahibi değilim.