merhaba arkadaşlar..k.k. hiperprolaktinemi araştırması yaparken buldum ve üye oldum 1.5 senelik evliyim evliliğimin 3 ayından sonra bende adte düzensizliği başaladı ben bunu yeni evliliğime bağladım fakat aradan geçen 6 aydan sonra dayanamayıp doktoro gittim yapılan tatlillerde prolaktinim 40 çıktı bana hemen doktorum dostinex tedavisine başlamamı önerdi ve ben tedaviya başladım bunun ne kadar süreceğini bilmiyordum ve bunun sonunda belkide allah göstermesin kısır kalabilrmişim.3 hafta sonra ben tekrar doktora gittim ve bana tekrar tahlil yapıldı.Tahlil sonucum 3 çıktı ve ben çok sevindim.1 sene kadar korundum ve artık korunmicaktim.Aradan 1.5 ay kadar geçti diyetisyene gittim bana orada troid ve prolaktin tahlilleri yapıldı.Orada prolaktin sonucum 30 çıktı ve hemen doktoruma gidip başvurdum.Bana 30 dk araryla prolaktin ölçümü yapıldı.Her ölçümde 3 adım daha yükseliyordu. tekrar tedaviye başladık ve yine düşürdük en son 2 ay önce yine gittim ve 80 di beynimden vurulmuşa döndüm tam bebek isterken bununla karşılaşmak çok üzdü beni ve 2 aydır tedavi görüyordum tedavim yine bitti haftaya muaynem var işallah olum lu çıkar ve artık kurtulurum şu hastalıktan.LÜTFEN BENİM GİBİ OLANALAR BULSUN BENİ DERTLEŞMEYE ÇOK İHTİYACIM VAR LÜTFEEEENNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!