- 12 Aralık 2009
- 164
- 7
- Konu Sahibi çikolatagelin
saol cnm inşallah hepimizinki normale döner yaa bende korkuyorum böyle devam ederse ameliyat olabilirmişim =( şimdilik ilaç kullanıroum bende.sitres yapmamaya çalışıyorum filan bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canimm benimm gelince inan sana haber verecegimm bendee isterim seni gormek .Ravzanur canım Çok saĞol allah razı olsun dİlerİm rabbİmden sana hayırlısıyla tez zamanda nasİp etsİn.dİlerİm rabbİmden Çok aratmasın ve hayırlısını saĞlıklısını nasİp etsİn buraya samsuna gelİcek olursan haberleŞelİm senİnle yÜz yÜze tanıŞmayı Çok İsterİm canım allaha emanet ol k.İ.b hİÇ bİrŞeye kafa takma ben Çok dua ettİm rabbİm gerİ Çevİrmedİ sende dua et emİnİm rabbİm senİde duyacaktır ama nolursa olsun hİÇ kİmseyİ takma ve hİÇ bİr Şeye bunalma hamİlelerİn duası kabul olurmuŞ senİn İÇİn Çok dua edİcem bebeĞİme kardeŞ gelsİn dİe
ayy canimm benimm gelince inan sana haber verecegimm bendee isterim seni gormek .
Allah razi olsun dualarina insallah bebisinide gorurumm olmiyacak bisey degil kii ben termede oturuyorumm sen nerede oturuyosunn
slm arkadaşlar aranızda prolaktin seviyesi yüksek olan ve kontrol altıda olan var mı benim gibi:teselli: