- 26 Haziran 2008
- 2.033
- 2
- 37
- Konu Sahibi çikolatagelin
slm arkadaşlar aranızda prolaktin seviyesi yüksek olan ve kontrol altıda olan var mı benim gibi:teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar aranızda prolaktin seviyesi yüksek olan ve kontrol altıda olan var mı benim gibi:teselli:
benim 33 çıktı
bugun adetimin 2.günü ve tekrar baktırdım
öğleden sonra belli olacak
herhangi bir tedavi olmadım
benim adetim geçikti 10 gün onun için hormon baktırmıştım o zaman gördük değerin yüksekliğini
eğer yine yüksek çıkarsa tedaviye başlicaz
peki stresle mi alakalı?
merhaba umarım düşmüştür sonucun eger düşmüş olsa bile sen 2 ayda bir ölçtür çünkü belli olmuyor bir düşüyor bir yükseliyor benim 3 senedir var prolaktin sorunum evet stresle alakalı zaten bu hormonun diğer adı stres hormonu . stresten uzak kalmak gerekiyor ben zor olsada 1 ay uzak kaldım ve ilaç kullanmadan 52 den 38 e düşürdüm şimdi dostinex se başladım çünkü bebiş istiyoruz ve prolaktin engelliyor onun için en kısa zamanda düşürmem gerekiyor
merhaba arkadaşlar..k.k. hiperprolaktinemi araştırması yaparken buldum ve üye oldum 2,5 ay önce gebe kalamama şikayeti ile dr. gittim yapılan testlarde diğer hormon düzeyleri çok iyi iken prolaktin 98 çıktı farkedersini
zki oldukça yüksek yazanlarda 50 civarları okuyorum moralim bozuluyor dr tavsiyesi ile 3 aylık tedavi olarak dostinek 0,5 mg kullanmaya başladım şu an son kutu ilacı içmekteyim korunmadığımız halde gebelik olmadı buda beni düşmemiş olabilme ihtimali ile korkutuyor dr.tedavi nin %100 olacağını belirtti kimse bahsetmemiş ama bendeki yükselme nedeni hipofiz bezindeki 3 mm mikro adenom olarak çıktı.bu arada hiç ölçümde yaptırmadım.dilerim düşmüştür bu arada düşük durumundan bahseden arkladaşlar dr. bana hamilelikte işimiz kolaylaşır demişti ama ürküyorum allah cümle isteyene evlat nasip etsin inş..